Kā mani mazie pie jakām tika...

01:03

Atcerieties to rakstu par adījumiem septembrī?

Atcerieties, kā ieminējos, ka labprāt barterētos vai citādi sarunātu siltus džemperīšus ar kādu no adītājām?

 Viena no talantīgajām adītājām, kas atsaucās manam aicinājumam bija Diāna Dzelzkalēja. Diāna smej, ka ir "diplomēta mājsaimniece", jo savulaik Jāņmuižā studējusi kursu, kurš tā arī saucies: "Lauku māju saimniece"! Vēlāk viņa savas zināšanas papildinājusi Vācijā.
Reiz jau rakstīju par viņas rosīgo darbošanos rakstā "Reciklēšanas ideja no Diānas Dzelzkalējas". 


Tā nu mēs uzsākām radoši intensīvu saraksti, plānojām, apmainījāmies idejām, kamēr skandināviskās jaciņas pārtapa par latviski strīpotām jaciņām! :D:D Un, neilgi pirms Ziemssvētkiem, manis nosūtītie kamolīši atgriezās pie manis atpakaļ divu smuku adītu apģērbu veidolā!

Emīlijai nu ir burvīga jaka!





Un Niklāviņš tagad sildīsies vestītē ! ( kurai vēl jāpiešuj pogas :))




 Tā lūk Diānai izdevās pārvērst manus dziju galus glītos adāmgabalos! 

Un, kas pats galvenais - jūs droši variet vērsties pie Diānas, ja arī jums sakārojies īstenot dzīvē kādu interesantu adāmideju mazajiem, bet pašām adīšana nav stiprā puse, vai gluži vienkārši nav laika!



You Might Also Like

5 comments

  1. Tiešām ļoti jauki adījumi bērniem! :)

    AtbildētDzēst
  2. ... re kā mobilais internets mani nes cauri! :)

    AtbildētDzēst
  3. :D:D:D:D:D Man atkal patīk lasīt komentārus, kurus cilvēks, domādams, ka nav ielicies, nosūta vēlreiz - ir tik feini salīdzināt, kā vin''s pamainījis vārdus un varbūt pat domu! tik mīļi!

    Jā jaciņas feinas! Tagad skatos un nožēloju, ka nav tās skandināviski atturīgās - jo tieši tas man laikam pie jakām patika - pelēcīgi dūmakainās krāsas - taču - bērni aug un nākamreiz varu pasūtīt vienkrāsainas! Turklāt šitās strīpaines pieies pie vairākiem citiem apģērba gabaliem!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!