Simtjūdžu meža kubs!

23:07

Sen, sen atpakaļ - kad man vēl nebija Gaismas Kastes (tātad pirms nedēļas :D:D:D) tapa attīstošais rotaļu kubs mazam puisēnam Ralfam! Tas bija mans parādiņš Agnesei (Kundziņa radiniecei) par lieliskajiem materiāliem, ko viņa man atdeva, tāpēc mirklī, kad pie kuba nodošanas kā pateicību par darbu no Agneses saņēmu burvīgās Pūres konfektes, joprojām sajutos kā parādniece :D:D:D

Lai vai kā - pirmo reizi taisīju kubu, kas tematiski pakārtots kādam ne manis izdomātam stāstam. Tātad šoreiz - stāstam par Vinniju Pūku. Jo Ralfa pirmā mīļākā rotaļlieta bija Tīģeris un mīļākā miedziņa grāmata ir par Vinniju Pūku. Un tā izskatās

Ralfa ciemošanās Simtjūdžu mežā


Kur Trusītis joprojām darbojas dārzā...


Mājas joprojām ir kokos...


"Vecais, dumjais lācis" joprojām cīnās ar bitēm un medu...


Ēzelītis joprojām meklē savu nokritušo asti...


Un visi kopā draugi allaž dodas "ekspotīcijās" pretim jauniem atklājumiem un piedzīvojumiem!




Un lūk atsauksme no Agneses: 

"Pirmkārt mīļš Paldies par jauko kubu, visi pieaugušie, kas paspēja izpētīt pirms Ralfa, katrs veltīja vismaz 5 min., lai izpētītu to no visām pusēm un visiem patika.
Ralfs, saņemot dāvanu, sēdēja acis iepletis un skatījās uz to koku ar pogām - viennozīmīgi patika tTad izvilkām koku un atklājām tārpiņu zem tā, smieklīgākais, ka tārps Ralfam patika, bet paņemot rokās, momentā mēģināja iebāzt atpakaļ, pie tam šādi izpildījās vairākas reizes! Pēcāk secinājām, ka laikam viņam tas audums likās dīvains uz tausti, jo no skata patika, bet rokās paņemt baile.
Tad trusīša dārzā ieraudzījis dārzeņus- abus mēģināja noprovēt uz zoba un bija drusku vīlies, ka tas burkāns izskatās tik īsts, bet nav ēdams , vēl kārtīgi nopētīja Vinniju pūku un viņa biti, kā arī vēl vienā pusē šņorītēs ievērtos knibulīšus visu izpētīja, bet pirmajai dienai tas jau bija sasniegums tik ilgi nosēdēt pie vienas mantas, jo šobrīd viņš sper savus pirmos soļus un ir nodarbināts ar apkārtnes izpētīšanu."

You Might Also Like

11 comments

  1. patīk viss, bet iemīlējos astē!!! Tā ir vienreizēja :)

    AtbildētDzēst
  2. Man trūkst vārdu, lai aprakstītu Tavu izdomu :) :)
    Iespaidīgi ar Lielo Burtu!

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti, ļoti, ļoti ārkārtīgi jauks! :)

    AtbildētDzēst
  4. Atsaucoties uz iepriekšējo rakstu par kubiem, šodien Tu saņemsi no mani mailu:))
    Un tikko esmu ar slapju muguru, jo bildēju kubu, jāsaka, gaismas kastei jābūt lielai, man pašai gribētos to mantu kopumā bildēt, citādi sanāk gabaliņi!
    Protams, kārtējais gara darbs ir bērnam par prieku, ļoti skaisti! un lai netrūkst iedvesmas! ceru, kāda ideja būs novatoriska arī man, kas Tev noderēs!
    Jauku dienu!

    AtbildētDzēst
  5. Loti skaists kubs,manejie jau par mazu taadam,bet varetu draudzenes Miilukam tadu uzgatavot :))

    AtbildētDzēst
  6. Rotaļīgs kubs:)) Gribētos ar tādu paspēlēties pat manos gados:D Man jau dikti patīk tas koks ar šūpolēm un ēzelīša aste! Kāds gan būtu pats ēzelītis, ja viņam pieder TĀDA aste:)))

    AtbildētDzēst
  7. Laine, kā Tava šujmašīna un Tu tiekat galā ar biezākām vīlēm? Man bieži ir problēmas labi nošūt biezākas vīles, diemžēl arī jaunajai šujmašīnai šī opcija tomēr nebija, lai gan aprakstā maldinoši bija rakstīts, ka divi līmeņi tai ķepiņai...

    AtbildētDzēst
  8. Baibu - tpu, tpu, tpu - es pat ādas jostām pāri maucu! Svarīgi ielikt resnu adatu un, mirkļos, kad jāšuj nu riktīgi biezās vietas, dažkārt nešuju ar pedāli, bet pagriežu ar roku lēnām!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!