Nedēļa bildēs.

00:30

Pirmdiena. Cēsu brauciens. Vēnu skleroterapija. Zinu - nevienu vārdiņu par šo štelli iepriekš minējusi neesmu, bet tā nu reiz tas ir - beidzot pamazām vedu kārtībā savas otrās grūtniecības laikā cietušās kāju vēnas... Šādām manipulācijām gan esmu izvēlējusies pavisam nelāgu taimingu , tāpēc tagad vasar`ssvelme jāpavada kompresijas zeķēs...



Otrdiena. Meitene vārdā Emīlija ir izcils sievišķības etalons.





Trešdiena. Priecājamies par savu lēmumu uz vasaru atsacīties no satelīttelevīzijas un tālab veltīt laiku citām nodarbēm!



Ceturtdiena. Darbs, darbs, darbs... Līdz 4:00 rītā un tāpēc bildes ar nosaukumu " ka tik bildes"... Kubi dvīnīšiem...


Ar pirmo piegājienu izdevās radīt jūraszirdziņu, kas tradicionālās sliekas vietā tagad gulst zem Jēkaba kuba kuģa...

Piektdiena. Maza dāma tiek pie smukām štātēm no otro roku veikala!


Un tas nekas, ka fons izskatās kā pēc otrā pasaules kara - tas taču neliedz pozu ieņemt, kad vestīti jāpareklāmē... :)


Dienišķais bonuss... Jeb mammu īpašais statuss, kas ļauj katru mīļu dienu tikt pie "rūpīgi izmeklētiem" ziediem! :) Man laikam sanāk reaģēt īpaši sirsnīgi, jo tieku apdāvināta n-tās reizes dienā... Pat tad, kad saku, ka puķītei labāk tak` pļavā pie mammas un tēta... Nea - mazie domā, ka puķītei labāk mammas rokās un tad ūdensburkā... :)



Sirdssiltu nedēļas nogali, mīļie!

You Might Also Like

9 comments

  1. ups, par kompresiju zeķi vasarā! bet, ajutājusm, diez visas otrās grūtneicīabs tik slikti uzvedas? jo trešā bija mega saudzējoša ķermenim:)))))

    AtbildētDzēst
  2. O jē, jūtu līdzi par kopmpresijas zeķēm - man jau viens tāds augusts aiz muguras un vēl viens priekšā:(

    Meitēns ausgtpapēžu kurpēs par pirmo!

    AtbildētDzēst
  3. Emīlija augstpapēžu kurpēs fantastiska! :)))

    AtbildētDzēst
  4. Forši! Mēs tieši tāpat pirms diviem gadiem izlēmām atteikties no televīzijas, un tā joprojām arī dzīvojam. Par vēnām - nu turies! Es pat nevaru iedomāties, kas tas ir un no kā rodas. Bet tas trakākais - tie darbi līdz četriem naktī, ļoti labi Tevi saprotu (lai gan man parasti ir otrādi, es nevaru līdz četriem nosēdēt, esmu cīrulis, labāk eju gulēt vienos un tad četros ceļos, ja šausmīgi deg darbi.) Foršs j-zirdziņš!

    AtbildētDzēst
  5. oi traki ar vēnām. turies, ceru ka viss būs ok.
    meitēns kurpēs ir super ;)

    AtbildētDzēst
  6. Mazās vestītes mazajai meitenei ir super labs atradums!!!ļoti, ļoti!!!:)

    AtbildētDzēst
  7. Jūraszirdziņš riktīgi foršs izdevies! :)

    Un jā, jau kuro reizi skatos un domāju, cik mana Dārta ir līdzīga Tavai Emīlijai! Gan nedaudz pēc izskata, gan arī pēc izdarībām. Marta visādus tādus pigorus tik daudz nedarīja, tāpat Dārtai patīk pucēties, gorīties pie spoguļa un manas kurpes iemēģināt, mazgāt un kārtot visu pēc kārtas, tai skaitā arī sevi, un viņa ir tāda šķelme! Marta ir citādāka princesīte. Bet tas taču, lai ir dažādība.

    Un - Tu jau esi stipra, turies!

    AtbildētDzēst
  8. Bilde - kur augstie papēži un mazā princese un guļbūves siena = pastkartes cienīga. Forši - vismaz kājas tīras:)
    Bet lūk, kā lai uz vasaru atsakās no DVD un PC multfilmām un filmām ?

    AtbildētDzēst
  9. Runājot par vēnām. Es ar pirms mēneša biju pie vēnu Dr. Viņš mani atrunāja no skleroterapijas, tagad, lai nākot rudenī. Jo ne tikai zeķes jānēsā pāris nedēļas, bet pēc tam nevarot 2 vai cik tur mēnešus sauļot kājas, jo pēc tam varot izskatīties nesmuki tur! Pigmentācija un vēnu vietas nesmukas. Es nošņaucu deguntiņu un tagad gaidu ar ziliem zirnekļutīkliem uz kājām rudeni... Ja vien līdz tam kāds neaizliks kāju priekšā procedūrai vēl uz kādu 1,5 gadu... :))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!