Vērtīgi guvumi - mini apkopojums.

01:02

Nu kā, nu kā lai nepalielās/nepapriecājas kopā ar jums par pēdējā mēneša laikā iegūtajām smuklietām! Jo ne tikai bēdas jādala, bet prieku jādala tikpat labi!

Pricājos par katru lietaino dienu, jo Maximā atlaižu laikā tiku pie krēmkūkrozā gumijniekiem mazajai dāmai!

Kājas siltumsiltiņas glabā ne tikai gumijoti apavi - mums palaimējies saradoties ar vienu kolosālu adītāju (mūsu krustdēla omi), kas ne tikai iepriecināja mazos (un mani, protama lieta) ar mīļām kokvilnas pusgarajām zeķēm, bet solās man būt uzticama un entuziastiska gadatirgus partnere augustā!

Pucējamies tālāk! Mūsmājās ir svētki ikreiz, kad kāds mīļš cilvēks nospriež atbrīvoties no sev nevajadzīgā un atdot to mūsu radošajās rokās! Heijā!



Bet gandrīz bezkaunīgs gadījums sanāca ciemos pie manas Skrundas draudzenes, kad tik ļoti safanojos par viņas vecmāmiņas šķīvīti, ka viņa ņēma un to man uzdāvināja! :)



Nu bet kā lai nepriecājas! Viss tik skaists un diendienā smaidu raisošs!

Un kādi nez krikumi sagādājuši prieciņu jums pēdējā laikā?

You Might Also Like

4 comments

  1. tiesam mili ieguvumi! man ipasi patik tas skivitis un zekes. zekes labi turas kajas? augsmala ir tikai sasienama jeb ari ieverta gumija?

    AtbildētDzēst
  2. Cik skaistas zeķītes!!!!!!!!!!!!!!!! ĀAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
    Man pēdējā laikā daudz visādu prieku, bet tāds, ko es slepus katru vakaru pačamdu un apskatu, ir dzijas - pagājušā nedēļā iebraucu Ogres kombinātā un notriecu 20 latus par dzijām. Vēl pat neesmu izdomājusi, ko īsti adīšu, bet adu paraudziņus visādos rakstos tikai tāpēc, ka patīk, kā slīd caur pirkstiem. Droši vien būs daudz siltu ziemas cimdu, varbūt pa kādam džemperītim.

    AtbildētDzēst
  3. Labs rītiņš!

    Zeķes kājās turas švaki, jo adeītas no kokvilnas. Nika zeķķem iestellēta gumija - tā tur zeķi labāk. Un tomēr - ar kurpītēm kopā pat sabrukusi zeķīte ir smuka :D

    Kristīn` - savā dzimti vietējā - Jaunpiebalgas "Izvēlies Piebalgu" 13. augustā...

    Diāna - skaistas, vai ne? Es, savukārt, visas savas reiz sapirktās vilnas dzijas atdevu šai pašai adītājai - lai man kodes neieperinās un galu galā - adītāja no manis slinka - šūt ir cita lieta! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!