Tematisks jaunatklājums dzīvnieku aizsardzības dienā!

23:03

Es runāju par veselu sēriju vienkārši supermīļu Latvijā radītu krāsojamo grāmatiņu!

Šodien uzgāju mākslinieces Lindas Kukares - Aldersones grāmateles Taurupes pastā. Nopirku divas un tagad nožēloju, ka nenopirku no visām zortēm pa vienai, jo cenas bija smieklīgas - 0,37 LVL par katru mazo grāmatiņu un tikai drusku vairāk par lielākām!
Sanāks te nedaudz pa pliku velti pareklamēt izdevējus, bet es ticu, ka labie darbi atgriežas trīskārtīgi atpakaļ ;) :D, tāpēc, ja jums, mīļie lasītāji, radusies interese pamielot acis Linda Kukares Aldersones darbiņos, tad to variet izdarīt izdevniecības "Papīrpuse" mājīgajā interneta vietnē!

Un te grāmatiņas, kuras nonākušas pie mums:

"Vardīte".


Kas par mīlīgu lielīšanos strāvo no lappusēm! Un pat divās valodās!


Esmu lecīga! Super!


"Gotiņa". Grāmatiņa ar stāstu par pienu. Te pirms pāris nedēļam tas bija ļoti aktuāli :D


Pērse vienmēr ir pirmais vārds, kad iedomājos govju vārdus, tāpēc sasmējos nudien, kad šito ieraudzīju...





Šie ir tikai daži ne pārāk kvalitatīvi nobildēti kadri no burvīgākajām grāmatiņām, kādas pēdējā laikā nācies redzēt! Un es ļoti ceru pavisam drīz paspēt uz Taurupes pastu pēc papildinājuma! Jo salīdzinot ar internetveikalos ieraudzītajām cenām, izskatās, ka šie Taurupē teju dempingo! :D

Un kāds ir jūsu pēdējā laika burvīgākais atklājums veikalu plauktos?

You Might Also Like

6 comments

  1. Šīs ir burvīgas krāsojamās grāmatiņas. Man šķiet, ka man ir tāda viena par sunīti:)

    AtbildētDzēst
  2. Mūsu gotiņu arī sauc Pērse - tas laikam mīlīgākais upju vārdiņš :))) Otra mums ir Svēte :)

    AtbildētDzēst
  3. Cik jauki! Būs iemesls pirmo reizi mūžā kaut vai garāmbraucot ieiet Taurupes pastā.

    AtbildētDzēst
  4. Jā, šis te ir fantastiskas... Man kā Lielvārdes patriotei...vel jo vairāk tīkamas, jo Linda ir no manas puses :)

    AtbildētDzēst
  5. Lieliskas grāmatiņas! Vienkārši un skaisti zīmējumi. Diez vai Rīgas pasta nodaļās arī tādas (un par TIK draudzīgām cenām pieejamas)…?

    Bet vispār es tās dotu lietot kā skatām/lasām grāmatas, jo k-kur lasīju (iespējams, ka tas bija saistīts ar valdorfa vai montessori pedagoģiju), ka bērniem nevajag dot krāsojamās grāmatas un ja arī dot, tad ļaut visu krāsot kādās krāsās grib (nevis kā pieņemts) un arī pāri malām, lai neieliktu bērnu rāmjos. Es pati ik pa laikam kāpju ārā/pāri kādam bērnības rāmim un mani šī informācija aizķēra. :cD

    AtbildētDzēst
  6. O, Līga - acīmredzot mani bērni arī būs to pašu lasījuši, ko tu, jo krāsojums ir tieši tāds, kādu apraksti! :D:D:D:D:D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!