Gaisā uziet raķete!

02:56

Tagad taču kosmoss atkal ir modē?:)
Atcerieties, ka teju katrs normāls padomju puišelis gribēja būt kosmonauts līdzās kādai no mums - pārdevējām :D? Nu, labi, manā laikā jau vairs nē, bet manas mammas laikā kosmosa lietas tiešām gāja uz urrā!

Un laiks apmetis kūleni. Tagad atkal ir populāri interesēties par kosmosu. Ik pa laikam no izplatījuma tieši zemē triecas kāda veca satelīta atlieka, arvien vairāk tiek ažiotēts Marss un it kā dzīvības pazīmes uz tā, kosmosa tūrisms nu jau vairs nav retums - katrs sevi cienošs naudas maiss var uzšaut savu ķermeni gaisā raķetē!

Mūsmājās reķešu tēma ienāca no multfilmām. "Mazie Einšteini " traucas visvisādās misijās savā roket šipā, "Mazā Bila" mīļākā rotaļlieta ir Kapteinis Breinstorms un viņa kosmosa kuģis - un tāpēc Niklāvs droši zina, kā jāizskatās raķetei. :D

Un brīdī, kad iekļāvu raķeti vienā no saviem kubiem ( par to drīzumā), dēls pieprasīja pats savējo! :)



Uzšūt šādu ātro raķeti varēs pat tās ar tām divām kreisajām rokām :)
Tāpēc tūliņ pēc izdzertās kafijas tases aizteciet līdz šujmašīnai un pusstundas laikā ( visilgāko laiku aizņems pogu piešūšana :D ) tiksiet pie jaunas rotaļlietas savam puisēnam!

Pie darba!

Ierokamies atgriezumu kastē... Vai vēl labāk - ļaujam tajā ierakties pašam raķetes pasūtinātājam! Lūk kas mums no tā iznāca:

Un tad seko stiķēšana:



Un tad - raķetes formas izveidošana:


 Dibina piešūdināšana. Tikai nepiemirstiet atstāt šķirbiņu, pa kuru izvērt raķeti uz pareizo pusi :D...

Lūk sliņķītes (vai varbūt Valdorfiski noskaņotās mammas, kas saprot, ka bērna rotaļlietai jābūt puspabeigtai, lai paliek vieta fantāzijas lidojumam :)) šajā brīdī aizšuj caurumu un priecājas par paveikto!
Bet tādas čaklītes kā es, kas tomēr nolemj neļaut vaļu bērna fantāzijai ( vai tomēr slāpējot savu samaitāto un bēgot no līdzībām :D:D:D:D ), turpina izpausties:


Viss! Tieši tik ātri!








Un tagad visi prom nedēļas nogalē kā kosmosā!

You Might Also Like

4 comments

  1. Man arī no sākuma izskatījās sarežģīta, bet kā ieraudzīju aprakstu, sapratu, ka nu tiešām ir realizējama! Drusku tikai tā dibena piešūšana satrauc, bet nu jāmēģina būs. Turklāt kosmoss tak nemaz nav tālu, kā nesen uzzināju - tikai stundas braucienā (ar noteikumu, ka mašīna var uzbraukt taisni debesīs)!

    AtbildētDzēst
  2. Es arī gribu tādu zelta/sudraba raķeti:) Un ja jau Tu pieminēji, ka pat tiem - kuriem nav Šujamo roku sanāk.. tad.. es noteikti parādīšu:) kas sanāk Tiem:) man jau tagadiņ smiekls nāk..jo zeķu Čības man kā Trollim:).. bet bet..:) forša raķete:)

    AtbildētDzēst
  3. Izlasīju par 2 kreisajām rokām un gardi nosmējos. Uzreiz prātā Kristīne ar 2 kreisajām kājām/zeķčībām. :cD

    Raķete vienkārši forša! Vienkārša un forša!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!