Mammas Rokas no jauna draudzējas ar Muki.lv!

13:00

Nu nav jau tā, ka draudzība būtu kur zudusi, taču Mammas roku un mīļveikaliņa Muki.lv sadarbībā bija iestājusies neliela pauzīte. Tagad, kad Mammas Rokas izaugušas no hobija par uzņēmumu ar  lieliem mērķiem un skaistiem nākotnes plāniem, laiks uzmeklēt vecos draugus un ļaut Mammas roku mīļlietām ceļot tuvāk pie jums!

Un tā - Muki.lv pagrabiņā Lāčplēša ielā 10 (un Iveta solīja, ka drīzumā arī `mukajā mājas lapā) ir iekārtots Mammas Roku plaukts!

Kā pirmie plauktā iekārtojās Garie grabuļi - Dāma un Pirāts...





Tiem blakus - pieklājīga kaudzīte čūsklēnu un bumbiņu!


Kādam laimīgam jaunskungam var palaimēties tikt pie pagaidām vienīgās uz Muki.lv aizceļojušās rotaļu trases (kluči un mašīnas gan jāpiemeklē savējās :) )
(Atgādiniet, lai beidzot nofotografēju trasīti arī ar jau ievērtu striķi visapkārt :) )


Un burvīgākais Mammas roku jaunums - virtenes! Ja mēdzat ballītes aksesuārus iepirkt pārtikas lielveikalos, tad šī varētu būt lieliska alternatīva - sešreiz `mukāk, reciklēti, jautri un ne pārāk dārgi! Turklāt šādas virtenes pēc ballītes NAV jāizmet! Un kā man patīk tās šūdināt!!!!!!!! P.s. - ja šī ieraksta laikā klēpī sēdošā Čika, ieraugot bildi sajūsmā izdveš:  "Mana dzimšanas diena!", tad skaidrs, ka katram bērnam dzimšanas dienā vajag vienu foršu virteni 100voltu priekam!
Pāris virtenes jau tagad ir Mukajā pagrabiņā!




Visu, kas nav Muki.lv, meklējiet Mammas roku bodītē! Ja nav arī tur, nekautrējieties rakstīt! Ja jums gaidāms kāds apdāvināmais martā, lūdzu apziņot mani līdz 01.03.2012.

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!