Virtenes brauks uz...

00:53

Sveiki visapkārt!
Sveiciens otrdienā - dienā pēc ieilgušas, rosīgas nedēļas nogales!!! Opera, Tekstilizstāde, Tikšanās ar Ventspils zāļu sievu, Remonts Zosēnos - tas viss iespēts vien 3 dienās! Apstāstīšu visu arī bildiski un pārdomiski. Bet ne šodien.

Kas attiecas uz virtenēm - paldies par komentāriem un e-pastiem! Ļoti vērtīga informācija aiz auss likšanai, salīdzināšanai ar savu viedokli un virzībai uz nākotni!

Un, lai cik dažādas sākumā man šķita jūsu atbildes, kopsavelkot sapratu, ka pavisam viegli izkristalizējas vidējais cipars. Tas priecē un iedvesmo - vēl jo vairāk tālab, ka jūsu vidējais viedoklis +/- sakrīt ar manējo!
Bet nu pie lietas! Lūk virteni kārojošo vārdu saraksts:

1) Eva Vabule
2) Agnija Bistrova
3) L. Tolpeznikova
4) Kristīne S.
5) Aiga Ozola
6) Māra Augule
7) Marina Dmitrijeva
8) Esmeralsda Balode-Buraka
9) Ieva Zariņa
10) Santa Millere
11) Līga B.
12) Zane Ābola
13) Andra
14) Pārsla
15) Alise Kumpiņa
16) Aija Elliņa
17) Dzintra L.
18) MazaPaSaule

Un lūk randomizācijas rezultāts:

Tātad... Apsveicieni Agnijai Bistrovai!!!

Un vislielākais paldies, vēlreiz, par saturīgajām atbildēm! Un jau šonedēļ plānoju virtenes salikt gan savā veikaliņā, gan pāris citos!

Tiekamies rīt stāstā par Operu!

You Might Also Like

1 comments

  1. Tikai vakar atklāju šo blogu. Rezultātā nakts sanāca diezgan īsa, bet paspēju izlasīt tikai nelielu daļiņu no visa. Tiešām nesaprotu, kur viens cilvēks var radīt tik daudz dažādas un skaistas lietas. Varu tikai pievienoties lielajam fanu pulkam. Lai veicas!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!