Blogdraugu balles datumi!

01:50

Pēctam, kad e-pastā saņemti jau 5 vaicājumi par datumiem, sapratu, ka laika ilgāk vilcināties vairs nav. Pēdējos gados Vislatvijas pasākumu grafiks ir tik sablīvēts un notikumiem bagāts, ka, godīgi, brīžiem apjaušu sevī iezogamies trauksmi/stresu par to, ka nevaru visur būt un visu paspēt! :)

Un, lai jūs, mīļās blogdraudzenes ( visas kas raksta blogus un arī tās, kas vienkārši lasa un iedvesmojas), paspētu iekļaut mūsu salidojumu sev svarīgio pasākumu sarakstā, ziņoju, ka pasākumu apvienošanas kārtībā:

Blogdraugu salidojums šovasar notiks trīs dienas no 10.-12. augustam Jaunpiebalgas novada Zosēnu pagastā Kundziņa mājās.

Paralēli notiks vairāki vērienīgi pasākumi Jaunpiebalgas novadā, tāpēc gribu jūs dabūt uz turieni tieši šajā laikā!

Ja pagāšgad ilgi prātoju, ko mēs varētu kopīgi darīt, tad šoreiz man ir skaidri zināmas jau šādas ieceres:

1) lasīsim upesmētras Gaujā pie manām bērnības mājām
2) kopā (ar kopēju blogeru stendu) piedalīsimies Gadatirgū Jaunpiebalgā
3) apmeklēsim skaistākos akustiskos koncertus "Dziesminieku saieta" ietvaros
4) vienosimies vakarīgi naksnīgās sarunās pie pašu sarūpētiem azaidiem
5) iespējams uzrīkosim retro kleitu modesskati (ja sanāks laiks:))
6) saorganizēsim Pai kūrēto "Mantu mītavu"
7) kas zina, varbūt pat adīsim ar interesantu adāmmašīnu 
8) un vēl, un vēl, un vēl...

Un, pat ja, nonākot Zosēnos, laikapstākļi, notikumi, sarunas ieviesīs korekcijas plānos, tad nepieturēsimies ne pie kāda plāna, taču katru brīdi apzināsimies daudzās laika pavadīšanas opcijas!

Pagāšgad nācās prātot, vai pasākums būs ar vai bez bērniem. Šogad zināms skaidri - šī būs meiteņu ballīte! :) Trīsdiennieks radošu meiteņu izpildījumā!

Par pasākumu detaļām noteikti rakstīšu vēl ik pa laikam līdz augustam un jūlija beigās noteikti atkal vākšu dalībnieku anketas, bet pagaidām:

visus jautājumus uz
 lapinalaine@inbox.lv



You Might Also Like

23 comments

  1. nu vot, tie ir datumi, kad iespējams nevaru tikt.
    pirmkārt. - 9.augusts mana vārda diena
    otrkārt - 12.augusts mana dzimšanas diena.
    treškārt - augustā jau man beidzas atvaļinājums.
    ceturtkārt darbs liepājā uz dežūrām. un starp dežūrām tikai divas ar pus dienas brīvas. fiziski neuzspēju uz pasķumu. ja nu vienīgi uz kādu vienu vai pusotru dienu :(
    uhhh, jau tagad lauzu galvu, ko darīt :(

    AtbildētDzēst
  2. Madara - uzdāvini sev jubilejās iespēju apceļot pusi Latvijas, baudīt pavisam citu kultūrvidi, salasīt kopā ar domubiedrēm tējaszāles! Gan jau ballīti tev varam uzrīkot! :)
    Iekārto savas darīšanas tā, lai tu tiktu! Mēs tevi ļoti gaidīsim!

    AtbildētDzēst
  3. Jau otro gadu sekošu līdzi virtuāli un domās šim pasākumam, kurā trakoti kāroju piedalīties..bet arī nākamgad taču būs ballīte, vai ne, Laine? :)
    mazā Gerda joprojām ir pupa bērns un šādā vecumā labāk uzturos tuvāk mājai..
    bet turēšu īkšķus, lai ballītē ballētājām viss izdodas "uz ūsiņu".. :)

    AtbildētDzēst
  4. un starp citu vēl piektkārt. 10.augustā vīram dzimsānas diena. :D :D :D to arī ņemt līdzi?? :D

    AtbildētDzēst
  5. Trīs dienas, pēc kurām - kāds var sākt blogot, vai arī kāds beigt:))))) ha ha ...
    Es par!! Tik nesaprotu, kur tas riteņbraukšanas plāns palicis:)
    + Madara - Nu vīru jau noteikti var ņemt līdz:)uz romantiku Vidzemē:)

    AtbildētDzēst
  6. Madara, Kristīne - pasākuma nolikums vīriešcilvēkus tajā neparedz - ja nu tīri tehniskām vajadzībām, bet tad pietiktu ar vietējiem ;)Bet ja galīgi nav kur vīru atstāt, tad noteikti varam ko sarunāt :D:D:D

    Un, mīļā Madara - diemžēl pasākuma datumi paliks nemainīgi un tas(pasākums), gluži kā visas tevis pieminētās jubilejas notiks arī nākmgad - tātad tikai tev pašai labāk zināt, kam šogad dot priekšroku.

    Kristīn - velo braukšana apstājas pie tā, ka es nesaprotu:
    a) kā lai jūs visas dabonat velosipēdus līdz manīm
    b)man pašai tāda naf :)

    Tomēr, ja vien ir iespēja - tad stiep tik līdzi! Par līdzņemamajām lietām, ja kas, vēl runāšu vēlāk!

    AtbildētDzēst
  7. Es neesmu ar Jums pazīstama, bet šī balle ir tik vilinoša... tik nezinu kad tā īsti mani holideji LV beigsies, jo puikam 22. aug. sākas koledža un labu laiciņu pirms tam ir jābūt atpakaļ...

    AtbildētDzēst
  8. Es arī jau sekoju virtuāli. Pagājušā satikšanās man gāja secen, jo bija radu salidojums, kas nenotiek katru gadu. Un tagad neiekļaušos tusiņa dalībnieku nolikumā, jo Made vēl ņammā mammas pienu:):)
    Bet tomēr domās apceru, ka varbūt...tikai varbūt varētu kādu no pasākumiem apmeklēt ar jums kopā. Bet lai top skaidrāka un konkrētāka satikšanās notikumu programma:):)

    AtbildētDzēst
  9. Pilnīgi noteikti, Elīna!

    Tur jau tas smeķis trīsdienniekam - kāda var ieorganizēt sev visas 3 dienas, cita pusotru, cita pievienoties tikai uz pasākumu - galvenais mērķis - satikšanās, kopīga tērzēšana, draudzību, notikumu piedzīvošana! Skaisti!

    AtbildētDzēst
  10. :) šito ziņu gaidīju ļoti :)

    AtbildētDzēst
  11. Es arī biju domājusi varbūt pievienoties meiteņu pulkam, bet no bērniem noteikti netikšu vaļā un visdrīzāk, ka arī no Latvijas būsim jau atgriezušies mājās. Bet varbūt tā arī labāk - ja katra, kura vēlas, arī tiktu uz pasākumu, tad iespējams, ka tas jau pieņemtu festivāla apmērus un tad jau zustu gan kopības sajūta, gan arī būtu grūti saorganizēties. Bet visām meitenēm novēlu jautri un piepildīti pavadīt laiku!

    AtbildētDzēst
  12. Tā cerēju, ka vismaz uz pusotru dienu tikšu, bet atkal nekā... viendien māsai kāzas, citdien man darbs, un tad jau vairs atlikusi tikai viena diena, kas visticamāk arī būs tikai puse dienas... Cerēšu uz nākamā gada labvēlīgajiem datumiem! ;)

    AtbildētDzēst
  13. Māsai kāzas - svēta lieta. Darbs - tas gan nav zaķis. Bet nu - šogad pasākums būs noteikti!
    Par pārējiem gadiem - laiks un Liktenstēvs rādīs!

    Lai veiksmīgi plāni jums visām un zinu tikai vienu - ja gribēsies satikties, tad satiksimies, ja ne - nu tad jau jebkurš iemesls būs labs, lai netiktu! :)

    Uz tikšanos!

    AtbildētDzēst
  14. Eee! Jāieraksta plānotājā, lai neuzrodas tajos datumos 'svarīgāki' plāni, jo pagājšgad bija grūti pārdzīvot netikšanu

    AtbildētDzēst
  15. Agnese - obligāti, obligāti! Gaidīšu ļoti!

    AtbildētDzēst
  16. Jāsaka kā ir, arī man šajos datumos iekrīt pat vairāki svarīgi ģimeniski notikumi, tomēr jau pagājušajā gadā šo blogdraugu pasākumu izlaidu (nebija vēl sava bloga un kā ta nu tā brauksi), bet šogad- nu nekādā gadienā nelaidīšu garām! Tā kā Zosēni no Vecpiebalgas ar roku aizsniedzami, noteikti kādā brīdī es pie Tevis, Laine, ieskriešu:) Dziesminieku saiets un Piebalgas tirgus jau bija mūsu ģimenes plānā ierakstīts. Uz tikšanos!!!!

    AtbildētDzēst
  17. Ļoti bikli atķeksēju sava plānotājā šos datumus, lai nu neko sev "nenodžinksotu", un viss notiktu pēc plāna:) Gribu, nu ļoti!

    AtbildētDzēst
  18. SB - ja arī tev izdotos mums pievienoties, tas būtu vienkārši super!
    Vivita - ar vai bez bloga - galvenais ka uz viena viļņa! Un tik tuvu dzīvojot jau būtu grēks nesatikties! :D

    AtbildētDzēst
  19. Mani vari droši pieskaitīt! :))

    AtbildētDzēst
  20. Es noteikti gribu, bet es neko neteikšu, jo pagājušā gadā svēti nosolījos un pat visu saplānoju, un viss nobruka - arī radu salidojuma dēļ. Bet ne man bērni zīdāmi, ne darbs tāds, ka nespētu izkārtot, tā ka lai tik nāk tuvāk.

    AtbildētDzēst
  21. Njuuuus, paldies par personiigo email, Laine, pirmkaart! :) Un gribeetu buut atkal klaat pie "ziepju" vaariishanas :) Man shie pagaidaam buutu vieniigie wiiiikenda plaani :))

    AtbildētDzēst
  22. Paldies par ziņu! Baigi jau nu gribās arī man, taču vīra k-gs atgriežas tikai 10.08 pēcpusdienā, un mans pienākums - vismaz aizbraukt viņam pakaļ, ar visiem čemodāniem attransportēt mājās un nodot stafeti bēna aprūpēšanai, tas nozīmē, ka ātrāk par vakaru noteikti netiktu.....

    AtbildētDzēst
  23. Tagad tikai pamanīju e-pasta datumu, laikam jānokaunās, jo izrādās, ka mēnesi nebiju pārbaudījusi pastu. Labi, ka neieraudzīju to pēc ballītes :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!