Maija darbu skate!

18:31

Esmu bezgala priecīga, ka šodien beidzot saguldījām zem zemes gurķu, kabaču, burkānu, spinātu un daudzas citas sēkliņas! Ļoti ceru, ka Mamma Daba to neuztvers kā slikto toni - sēties tik vēlu- un drīz vien virs zemes parādīsies daudz mazu, augt gribošu asniņu!
Bet darbi pie šujmašīnas tāpēc nebeidzas! Un, nē, Kristīn`, neesmu depresijā un šūt pārvalkus dīvāniem mani nemudina materiālais izmisums :D
Darbu ir vairāk kā spēju sabildēt! Pagaidām atrādu to, kas ticis zem objektīva cita starpā...

Maija darbu skate. 

Mazā Anna Beļģijā gaida savas kristības jūnija vidū. Viņas mamma apjautājās, vai būtu iespējams uzšūt baltas mežģīņu virtenes un tā tapa sniegbalts skaistums...




Un virteņu vēsturē vēl kāds īpašs notikums! Pirmais virteņu palīgs! Kaiva Ērgļos piekrita pamēģināt tapināt Mammas roku virtenes un maziem solīšiem mums top virtenes Mammas roku veikaliņam, un, ja Dieviņš dos, tad pēc gada Mammas roku ballīšu virtenes varēsit nopirkt katrā sevi cienošā bērnu/eko/ražots LV, utt. bodītē!


Jūtos patiesi lepna un pagodināta, kad jāsūta bērniņam vesela kaste ar Mammas roku rotaļlietām! Tā pie mazās Annas uz Beļģiju drīz ceļos gan pirmo rotaļlietu komplekts, gan Garā princese, kubs, grāmatiņa un pat priekšautiņš! Eh, skaisti!






Vārdadiena pašas meitai lika sarosīties un atsvaidzināt zināšanas pārtikas produktu šūšanā! :)


Viena princese devās man līdzi uz Labdarības pasākumu! Un man prieks, ka man bija iespēja skatīt vaigā gan mazo dāmu, kas tika pie princeses, gan viņas mīlestību pret jauno rotaļlietu!


Un vēl kubs mazajai Elīzai. Viņas vecāki mīl dabu un pat nēsā pūču uzvārdu! Tātad - pūcēm būt!


Cik ļoti žēl, ka netīšām izdzēsu bildes ar Rasas ceriņkrāsas Skaņu meža kubu... Tik ļoti man patika gan tajā ievītā skaņu ( jo ģimenīte muzikāla) tēma, gan lillīgais tonis, kas caurvija kubiņu! Eh, ceru, ka man izdosies tikt pie bildītēm gan šim kubiņam, gan trim raibajām Mežrozes auduma somu fotogrāfijām, kuras arīdzan šomēnes uztapināju! Vēl trīs salokāmas/pogājamas iepirkumu tašiņas aizceļoja uz Suntažiem un arī netika zem objektīva... Kā jau minēju - darbu tik daudz, ka pat nespēju visus safotografēt!

Atstāšu jūs uz šīs darbīgās nots un došos pabeigt divas skaistas, meitenīgas grāmatiņas! 
Saulainu vakaru!
Eh, nespēju vien nopriecāties, ka beidzot sasēju dārzu! Juhū!

You Might Also Like

3 comments

  1. darbīgi, krāsaini-koši, iedvesmojoši - nu, koroče, kā vienmēr :)))
    Lai labi aug sasētais :)

    AtbildētDzēst
  2. šogad taisni īstais laiks ko sasēt...un galvenais pirms Jāņiem pagūt :D Man parasti dārzā tāds slapjums, ka tad , kad visi jau visus sasējuši, es vēl tikai ķeros pie dārza darbiem, bet... tas nebūt nenozīmē, ka tāpēc ražās laiks manā dārzā vēlāk pienāk...viss aug griezdamies un ienākas pēc parastā plāna :D
    Bet pastrādājusi esi vareni :)

    AtbildētDzēst
  3. Malači! Es ar nepacietību gaidu, kad kaut kad tuvā vai ne tik tuvā nākotnē mums būs sava māja ar dārzu. Kamēr vēl mazās nav lielas :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!