Satikšanās!

01:51

Šajā nedēļas nogalē man bija ļoti veiksmīgs komandējums uz Rīgu -Jelgavu-Dobeli!

Rīgā apraudzīju savu smuko, mīļo radiniecīti, papildināju Muki.lv plauktus, kā arī priecājos, ka beidzot klātienē apciemoju omulīgo Ziedot.lv veikaliņu Krišjāņa Barona ielā!  





Skaisti sakārtotajos plauktiņos saspietojušas dažnedažādākās rokām darinātās lietas! Zaķi, lāči, māla svilpītes, brošiņas, lampiņas un pat našķi! Katra lieta īpaša. Katrai savs sakāmais.


Jāatgādina, ka šis veikaliņš ir nedaudz īpašāks par citiem. Iepērkoties šeit jūs atbalstāt ne tikai cilvēkus (māmiņas, pensionārus, bezdarbniekus un citus sociāli mazāk pasargātus līdzcilvēkus), kas paši savām rokām ko veidojuši, bet arī piedalāties kāda jūsu paša izvēlēta labdarības projekta īstenošanā.


Kopš piektdienas, ienākot ziedot.lv skaistajā labdarības mājas veikaliņā, jūs sveiks Mammas roku ballīšu karodziņi! Ja tuvojas ballīte, pasteidzieties! Virteņu nav palicis daudz! Arī tad, ja meklējat dāvanu, Ziedot.lv kiosks būs īstā vieta! Māmiņas visā Latvijā šuj skaistos ziedot.lv nīlzirgus, zaķus un lāčus! Mammas Rokas, savukārt, pagādājušas priekšautiņus mazām jaunkundzēm un jaunkungiem!



 Ziedot.lv labdarības māja atrodas teju pretim "Bērnu pasaulei". Ja vēl neesat paspējuši pabūt šajā burvīgajā vietā, tad šodienas maršrutā izmetiet loku un iepazīstieties ar skaistākajiem roku darinājumiem no visas Latvijas!
Atbalstīsim tos, kuriem tas nepieciešams!

You Might Also Like

4 comments

  1. Patiess mīlīgs veikaliņš!būs jāapciemo!:)

    AtbildētDzēst
  2. jā, es ar vēl neesmu līdz turienei tikusi, lai gan dzīvoju veikaliņam mazliet tuvāk, nekā tie, kas Zaubē :)))

    AtbildētDzēst
  3. Tiesam smuks veikalins. Tas gan te varbut nevieta, bet, ja interese skandinavu bernu mode, interjers un visas citas skaistas skandinavu lietas, tad iesku blogu kotipalapeli.blogspot.com. Ja nu par tadu nav vwl dzirdets :) es jau esmu atkariga...

    AtbildētDzēst
  4. yipiii, mana labaakaa draudzene te taisiija interjera dizainu!!! Arii Laura :))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!