Olimpiskā piektdiena.

14:38

Zaubē piektdien olimpiski vingroja viss Zaubes skoliņas un pirmsskoliņas mazais kolektīvs! Arī es tur biju, kamaniņsportistu Pēteri Kalniņu vaigā skatīju, mazliet bildēju, sportoju un bērniem līdzi jutu! :)









Paldies Olimpiskajai komitejai par iniciatīvu un iedvesmu! Paldies par savingrošanos! Un tiem, kas nepaspēja, šeit lieliska iespēja izkustēties!

You Might Also Like

2 comments

  1. izskatās tiešām jauki.. :) pēdējā laikā kaut kā tiešām sāk patikt valsts dārziņi un skolas, jo tur tiešām notiek kaut kādas jēdzīgas un labas lietas. Mana jaunākā dēla privātajā dārzinā pat ārā iešana dažādu iemeslu dēļ tiek atlikta pat tik retajās, saulainajās, ne tik vējainajās dienās, kamēr valsts dārziņa apmeklētājs iet ārā pat smidzonot lietum, nemaz nerunājot par vispusīgo Miķeldienas repertuāru! Niklāvam un Emīlijai gan bijusi viena feina vingrojamā diena! ;)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!