Šūt bērnību!

09:01

Pa ilgiem laikiem beidzot sagadījies izpildīt visu darbu rindu un iegūt, līdz ar to, īpašumā pāris vaļīgas nedēļas. Protams, lai laime nešķistu pārāk salda, saslima bērni. :) Par spīti jauniegūtajām rūpēm tomēr spēju sevi disciplinēt gan atliktajiem mājas darbiem, gan veikaliņa plauktu papildināšanai. Lūk pavasarīgs rezultāts!...

Ja zini tuvojamies kāda maza ķipara ballīti, šeit vari sarūpēt viņam mīļu, neatkārtojamu dāvanu! :)
Man bieži prasa, kāda vecuma bērniņiem Garie Grabuļi paredzēti. Pēc mammu nostāstiem, varu droši teikt, ka jubilāram var būt 1, bet tiklab visi 6 gadi - prieks par jauno draugu būs kā maziem tā ne tik maziem!






Piedomāju arī par tiem bebukiem, kas dienasgaismu ieraudzījuši pavisam nesen. Ja dodaties raugos, iespējams tieši Mammas Roku pirmo rotaļlietu komplektiņš būs lielisks mīlestības apliecinājums jaunajai dzīvībiņai! :)






Ja rotaļu kubs vairāk paredzēts darbotiespriekam rotaļistabā, tad grāmatiņa tiklab var kļūt gan par jautru ceļabiedru, gan sarunu biedru pirms miedziņa, gan mīļu, sentimentālu atmiņu par bērnību, ko saglabāt no paaudzes paaudzē. Mazajai Sailai februāra sākumā tapa pašai savs meža stāsts. Vairāk par meža grāmatiņu uzziniet šeit...









Kā katru gadu, arī šogad sākot no maija Mammas Rokas dosies vasaras, bērnu, pikniku, ceļojumu, pārgājienu, laiskošanās un dārza darbu atvaļinājumā. Vasara ir laiks, kad cenšos pie šujmašīnas piesēsties tikai īsinot lietainās dienas. :) Tāpēc gaidu jūsu ziņu, lai līdz maijam varu raženi pastrādāt! :)

ar sveicieniem
Laine Zaubes mežiņā

You Might Also Like

6 comments

  1. Pa smuko! Es tik aprīlī uzzināšu, ko vajadzēs. Ceru pagūšu pirms tava atvaļinājuma. :)

    AtbildētDzēst
  2. O, forši! Un beidzot tikšu no parāda sajūtas vaļā! :)

    AtbildētDzēst
  3. Trakums, likās, ka gana bieži iegriežos izlasīt jaunumus, bet šeku reku šodien izrādījās, ka visi, ko es vēl nebiju redzējusi, nemaz vienā lapā nesatilpst. Bet tas labi, tiešām paguvu elpu ievilkt tā kārtīgak.
    Un noderīgi zināt par plānoto atvaļinājumu, mūsmājās ar' būs jāveic sarežģītā izvēle, ko varētu mazajai uz pirmo jubileju sagādāt!

    AtbildētDzēst
  4. Ak, un ceramu, ka Emīlija un Niklāvs jau atkal veseli.
    Tas tas norovīruss, ko pieminēji mazās dāmas dzimšandienas ierakstā? Kas tas vispār ir par "zvēru"? Pirmo reizi dzirdu.

    AtbildētDzēst
  5. Zanīt -Jā, man pēdējā laikā atkal iekāriens padalīties ar sadarīto. Saule, vai saproti... :) Nē, tas norovīruss jau sen garām. Šoreiz klepus un iesnas. :) Šogad jau salīdzinoši maz slimo mazie. Aizmirsusi pat biju par to, kā klepu parasti ārstējām... :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!