MENU zem bloga virsraksta...

19:26

Ak, Dievs, mīļās meitenes un zēni! Man tas zaļais nieciņš ar 4 iedaļām aizņēma teju visu dienu!!! Trakie programmētāji! Tā ir viņu ikdiena? Man gandrīz salūza smadzenes un turklāt ar rezultātu neesmu īsti apmierināta!

Bet ja kāda no jums rokdarbnieces tomēr sadūšojas uztaisīt šitādu MENU zem virsraksta, tad lūk instrukcijas, kurām sekoju Blogger Sentral mājas lapā...

Tuvākajā laikā centīšos piepildīt veikaliņu un vēl interesanta lieta - esmu lepna ar padarīto līdz šim .
3 dienu laikā manu blogu apskatījuši jau 142 cilvēki. Un te nu jautājums: kā tas nākas, ka no 142 interesentiem esmu saņēmusi vien 9 komentārus? Mīļie sapurinieties! Nost ar latvisko kautrumu - mēs visi esam vien cilvēki! Kādēļ mēs tik bieži baidāmies būt redzami un dzirdami? Un kad es saku mīļie, es tā patiešām arī domāju, jo bloga pamatideja ir padalīties ar jums pieredzē, kā ar vienkāršiem paņēmieniem radīt unikālas, mīļas lietas sev apkārt (un protams arī mans nedaudz savtīgais mērķis bišķi patirgoties ar saviem darinājumiem).

You Might Also Like

2 comments

  1. nu es personigi no rokdarbniecibas neko daudz nesaprotu :( tavu blogu favoritos pievienoju, lai apbrinotu un kadreiz varbut ari sho to iegadatos :)
    Lai daudz jaunas idejas un velme te makareties nepazustu!

    AtbildētDzēst
  2. Laine, brīnišķīga lapa! Uzreiz radās iedvesma, skatoties, ko esi radījusi. Sapratu, ka nekādi netieku līdz bērnu dubulto dūraiņu adīšanai, izvilku šujmašīnu un ķēros pie flīsa dūrainīšu šūšanas, un nupat arī pārrakšu skapī vecos džemperus un citas drēbes, būs manējiem jaunas drēbes! Tieši pateicoties Tev! (Un brīnišķīga, ļoti priecīga bilde ar to šūpuļzirdziņu.)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!