Tas viss sākās ar vienu somu...

12:18




Toreiz man šujmašīna piederēja jau apmēram 5 mēnešus un vajadzēja ātri saštukot, feinu, nedārgu, bet oriģinālu dāvanu un tā nu trīcošu sirdi par gaidāmo iznākumu tapa mana pirmā soma.




Un kopš tās dienas, man sanācis uzšūt neskaitāmas somas - daļu no tām es pat neesmu nofotografējusi (lai arī uzskatu to par neatņemamu sava darba sastāvdaļu). Jāpiebilst, ka visas manas turpmākās somas ir izgriežamas uz otru pusi un , ja nav, tad noteikti ir vismaz oderētas. Katra soma ir ar savu stāstu - ne tikai tāpēc, ka tās paredzētas dažādiem cilvēkiem, bet arī tāpēc, ka materiāli, ko lietoju, šujot somas, nāk no visdažādākajām vietām. Un tikai daļa no audumiem ir pirkti audumu veikalos. Un te nu laikam atkal būtu jauns stāsts par to, kā pievērsos REUSE, RECYCLE, REPURPOSE idejai un kā sāku gatavot lietas no materiāliem, kas savu mūžu šķietami jau beiguši un kļuvuši kādam nevajadzīgi...Bet par to kādreiz citreiz. Tagad par somām!

Somas ar garām lencēm:




vidēji garām lencēm:



un īsiem rokturiem:




Izšūtas somas:


Lielas drēbju somas:


Un plānas vasarīgas iepirkumu somas:


Somas ar aplikācijām bērnu pirmajām drēbītēm (mums māmiņām tas ir tik svarīgi :))...


Vienvārdsakot, daudz dažadu funkciju, izskata un izmēra somu....
Rīt rakstīšu par čībiņām! Uz tikšanos!




You Might Also Like

3 comments

  1. kaut man būtu šujmašīna

    AtbildētDzēst
  2. Man šujmašīna ir(kājminama Podoļska), bet man nav tik sirsnīgu attiecību ar to, diemžēl...
    bet tavas somas ir foršas, katra ar kaut ko savu, bet visoriģinālākās man šķiet tās ar iepirkumu sarakstiem!

    AtbildētDzēst
  3. Tās ir manis pašas izdomātas un simtprocentīgs autordarbs! Pati esmu tik lepna par savu ideju! Turklāt ir tik glaimojoši, kad veikalā cilvēki piesit viens otram ar elkoni, sak`, paskaties, kāda šai taša!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!