Atpakaļ mājās Zaubes mežiņā!

02:12

Uh, lai kā arī biju noilgojusies pēc mājām, pārkāpjot savas midziņas slieksni šovakar tā ap 22:00, secināju, ka viena no jaukākajām lietām pilsētā ir tā, ka tavā vietā kāds kurina māju! :) Aukstums mani nudien paralizē! Ja jādzīvojas aukstumā, esmu ērcīga, slinka, apātiska... Labi vismaz, ka arī mūsu mājoklī ir centrālapkure (kura tomēr jāiekur un jāuzpasē pašiem), nevis katrā istabā pa cimperlīgai krāsnij! Anyway, tagad sēžu pie datora un gluži kā tāds kurinātājs dežūrēju, kad atkal būs jāpiemet malka... Gulēt iešu vien tad, kad ieelpojot vairs nesals degungals. ;)

Bet nu par darbiem: 

Jelgavā pēdējās dienas bija svētīgas, lai padarītu darbu, ko vienmēr atlieku uz vēlāku laiku, proti, piefiksētu un uzskicētu savu meistarojumu shēmas, izplānotu šujamistabas iekārtojumu, u.c.




Man vairākas reizes ir gadījies gatavot kādu no savām mantām pēc ilgāka pārtraukuma un tad dusmojos uz sevi, ka neesmu nekur piefiksējusi nianses, izmērus un darbu secību... Tāpēc tagad, drošs paliek nedrošs, vienmēr visu saprotami (sev saprotami) sazīmēju.

Tagad kad esmu mājās, varu arī parādīt dažas lietas, kas tapušas pa vidu februāra puiku lietām! Vispār man jau sirdī virmo pavasaris: no grīdas dēlļu spraugām sāk līst ārā mušas, uz virtuves letes parādījušas pagājušas vasaras viešņas skudriņas, Jelgavā aiz loga, kāri smeldamas katru saules staru čivināja zīlītes - vienvārdsakot - es jau jūtos kā pavasarī!

 

Un lielisku punktu šim rakstam pielikšu palieloties ar savu jaunāko humī-lumī veikalu guvumu: TA DĀ!
Niklāvam pavasarim gumijnieki! Jau sen kāroju nopirkt tādus ar rokturīšiem, bet man pat sapņos nerādījās pa 3 LVL iegādāties tik feinus bišzābakus! Oda pavasarim!




You Might Also Like

6 comments

  1. Laine!! Tu esi tik talantīga! Prieks palasīties kārtējo reizi!!

    Mēs reiz nopirkām bērnam varen smukus zābaciņus, bet ak vai kvalitāte :( neko ilgi neizturēja. Tu updatē, vai bišinieki izturēs visu sezonu?!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par ierakstu! Katru dienu skatos, vai Tu neesi kaut ko jaunu uzrakstījusi. Man vislabāk patika lācis, kam uz vēdera lāča bildīte.
    Gumijniekus pagājušā gadā meklēju ilgi un dikti pa Rīgas lielveikaliem, beigās atradu vienus ar "taisītāju" (no Bob the Builder multenes), un vakar izvilku no skapja - izrādās, jau cauri! Žēl desmit latu, ko izmetu, jo atkal jāmeklē citi, pat nevarēs nodot brālim. Tavējie ir lieliski!

    AtbildētDzēst
  3. Dačuk, pat neaizdomājos, ka gumijnieki var arī saplīst! :))) Man kaut kā galvā stāv, ka gumijnieki ir forever! Noteikti pirms nākamās ziemas pastāstīšu, kā tie izturējuši sezonu! Es līdz šim pilnīgi visus gumpīšus Niklāvam esmu pirkusi Humpaļos, mazie izmēri vispār zem 2 LVL maksā! Mums divi pārīši bija Mothercare - ļoti viegli un izturīgi! Šitiem firma nav redzama, bet ceru, ja jau iepriekšējais īpašnieks nav saplēsis, tad gan jau mēs arī nepiebeigsim!
    Paldies, Diānīt par komplimentu lācenei!

    AtbildētDzēst
  4. yeeee, ar atgriešanos mājās! ;)
    es arī katru dienu ielūkojos, vai nav kas jauns (un ar jaunumiem es ne vienmēr domāju rokdarbiņus)
    Iekrājušies daži jautājumi:
    - kad beidzot veikaliņš būs aplūkojams? (jā, zinu jau zinu, visu to var arī iejautāt personiski rakstot uz e-pastu, bet man tā veikaliņu pētīšana dikti patīk:) )
    - vai ir iespējams pasūtīt uzšūšanai kādu apģērba gabalu arī pieaugušajiem?

    AtbildētDzēst
  5. Paldies! Jūs pat nespējat iedomāties, kā padarījāt saulainu manu dienu! Man ir patiesi liels prieks uzzināt, ka mans blogs kādam ļoti interesē un jūsu interese man ir liels stimuls darboties tālāk un biežāk rakstīt ;)

    Veikaliņš. Tēma par kuru daudz domāju un plānoju, Jelgavā mitinādamās. Nu patlaban ir tā, ka februāris bija pasūtījumu pilns. Diezgan daudz darba ir arī martam. Vells un man ir tik maz laika darboties, jo mazā princesīte vēl dzen 12. zobu un laikam sakarā ar to pa opu vien dzīvojas! Jau tā mājas darbus apdaru ar mazo uz sāna - dienas beigās krika garantēta!:))
    Patlaban izskatās,ka bodīte vērsies vaļā no 1. aprīļa. Būs gan rotaļlietas, gan vienkāršas vasarīgas drēbītes meitukiem un džekiņiem.

    Un, nope,nešūdinu lielajiem - es tak esmu amatiere, man pagaidām maiciņa, kas lielāka par 110 izmēru ir šujamBUBULIS!

    AtbildētDzēst
  6. Atkal tev darbiņu birums. No praktiskā viedokļa balsoju par zaļo lapu maisiņu, bet pirmajā vietā - bumbas!
    Lai jauki savās mājās!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!