Darbīgās nedēļas 2. daļa - attīstošs kubs mazajai Justīnei!

20:47

Tikko aizvadīju vienu jauku ciemiņmeiteni, bet par to ne vārda - tas jums intrigai - ja vērīgi sekosiet līdzi, tad ~ pēc 2 nedēļām uzzināsiet, par ko runāju ;)

Tā kā ciemiņus gaidu arī rīt, pavisam neliels rakstiņš par vēl vienu darbiņu no pagājušās nedēļas. Kubs. Joprojām Mammas rokas aizrautīgi darina vienu kubu pēc otra, jo rodas arvien vairāk gribētāju!
Vīzija - katram Latvijas bērnam pa Mammas roku kubam! :DDDDDDD Justīnes kubs ir savā ziņā jubilejas kubs, jo ir divdesmitais manis darinātais kubs pēc skaita!










You Might Also Like

12 comments

  1. Man tas liekas, kaut kas tik super sievišķīgs! Vienreizējs kubs! :) :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, jā- vīzija:))))- kā reiz darinu kubu sava brāļa meitiņai- vāks, jau sazīmēt idejas, ir mega darbs:)))- bet ideja par kub, protams, nāca no šejienes, taču izdomāt, tā, lai ir interesanti viengadniekam un vairāk, tur ganir ko iespringt!
    kad būs gatavs iemetīžu savu versiju!!! un man jau radās doma, savam mazulim uz ZSv ztaisīt dāvaniņu- ļoti oriģināli sanāk, un man patīk pašas darinātas lietas bērniem dāvināt:)!
    p.s. kārtējais skaistais kubs!

    AtbildētDzēst
  3. Tieši tā - uzzīmēt/izdomāt , tad piemeklēt krāsas, tad audumus, tad visu piegriezt, tad sašūt detaļas un vēl sašūt kopā!!!!! Tas tiešām IR MEGA darbs. Tā ir.
    Man šīs kubs arī ļoti patīk, Aija, tieši dēļ sava meitenīguma un gaisīguma!

    AtbildētDzēst
  4. Laine, lai Tev nekad nepietrūkst ideju:)- jo ideju ģenerēšana jau ir liels darbs! es sāku ar audumiem un visu kas bija, visu sakrāmēju, iegaumēju....un tad nu zinot kas man ir sāku domāt, kas sanāks:)- pie tam zīmējot domāju par mazo radinieci, kas viņai patiktu...un viņas mammai:D:D:D- kas kopā ar viņu darbotos.
    domāju šogad man taps 2 kubi (un tas jau būs ļoooooti daudz:D:D!), nākamgad ir jau ideja uz vasaru vēl vienu jubilāru iepriecināt:D- viengadnieku (būs jāsāk jau janvārī:D!)....

    AtbildētDzēst
  5. Lai veicas! Lai veicas, veicas, veicas! Jo gandarījums beigās ir neizmērojams, vaine? - vienalga vai tas pirmais kubs vai divdesmit pirmais! :)

    AtbildētDzēst
  6. ļoti skaists un patiešām meitenīgs kubs :)
    Mūsējais (t.i., Amēlijas) kubs būs nolietojies gluži vai apaļš. Dikti jau gribas pašai saņemties un uzšūt meitiņai kādu jauku kubu, skices jau sen sazīmētas, bet nu tā Mūza nenāk :) Man ar šujmašīnu tādas dikti īpašas attiecības, bez iedvesmas nekas nesanāk :D

    AtbildētDzēst
  7. Kubiņu ik pa laikam jāuzfrišina, jāpabužina, pa stūrīšiem jāsaliek pildījums, citādi tiešām sanāks bumba!

    AtbildētDzēst
  8. Apbrīnojami un izcili, protams!

    AtbildētDzēst
  9. Laine-no kāda vecuma līdz kādam šitādi kubi der? Cik sarežģītu vajadzētu 1.3g.? Skatos, ka citi kubi Tev sarežģītāki, citi vienkāršāki?!

    AtbildētDzēst
  10. Šitas apmēram no viena gada vecuma - ar visādiem pluceklīšiem, knibulīšiem, ielikt, izņem māk to koku jau no 1 gada. Tauriņus sākumā visticamāk mācēs noplēst, bet pielipināt vēlāk. Tas no bērniņa individuālajām spējām atkarīgs.

    Viengadniekiem uzsvars uz krāsu, skaņu, tausti
    Lielākiem jau vairāk pirkstu veiklībai!

    Domāju ka tava pieminētā vecuma bērniņam šitāds būtu tieši laikā!

    AtbildētDzēst
  11. Urā uzvara!!!:D kā jau solīju, ielieku savu brīnumu- kubu!http://wonderosacreation.blogspot.com/2010/10/aktivitates-kubs-alisei-activity-cube_17.html te bildes!
    Nākamais jau jāsāk krāt "detaļas" sava dēliņa kubam, man ir nelaba nojauta, ka Zsv sāk mīt uz papēžiem....

    AtbildētDzēst
  12. Iveta apsveicu ar uzvaru! Tavs kubs ir burvīgs! Lai tikpat raiti veicas ar Niklāviņa kubu!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!