Kubs dosies pie...

01:05

Kuba loterija noslēgusies!

Visas pēdējās trīs dienas saņēmu vienu par otru sirsnīgākus e-pastus! Tiešām sirsnīgus! Tik sirsnīgus, ka katram no sirds vēlēju veiksmi un katrs likās tik mīļš, lai tieši pie viņa aizceļotu šis attīstošais kubs - žurnāla zvaigzne! :D

Loterijai pieteicās 21 cilvēks! 


1. Elīna Sprūde       elina@...
2. Ketija Pumpure       keca_acek@...
3. Eva Freiberga         eva.freiberga@...
4. Una Upīte            upite.una@...
5. Eva Brasava        evabrasava@...
6. Ilze Nipere              ilzenipere@...
7. Dzintra Ludborža      dzintra.reke@...
8. Eva                     mazuxx@...
9. Marika             zkss@...
10. Lita                lita.dudele@...
11. Agnese Brūvere     agnese.bruvere@...
12. Rita Grīnberga     rigri@... 
13. Mairita                murzillka@...
14.gincc                   gincc@...
15. Evita                  evucs@...
16. Karina Nikaze     karina.nikaze@...
17. Jelena Dimante    jdimante@...
18. Ilze                    sauleil@...
19. Inga Zvaigznīte      inga.zvaigznite@...
20. Una Ahuna         una_ahuna@...
21. Olita                 123ceita@

Un tad bija tāds pavisam īsiņš mirklītis Random.org, kad ailītēs ievietoju ciparus no 1 līdz 21  un sekundes laikā, bez nekādas intrigas un bungu rīboņas :DDD Randoms man izmeta cipariņu 11




Tātad kubs ceļo pie Agneses Brūveres, kura rakstīja :

" Sveika, Laine!

Pati ar rokdarbiem nodarbojos ne tik sen, tikai kopš pagājušajiem Ziemassvētkiem, kad mūsu ģimene taupības laikā nolēma dāvināt viens otram tikai pašu gatavotas dāvanas, tā nu jau gadu gatavoju tamborētas un citas rotas. Netīšām uzgāju arī tavu blogu un kopš tā brīža rūpīgi sekoju jaunumiem. Ar lielu aizrautību pētu katru jauno rotaļu kubu, jo manai meitiņai šobrīd pogājamais un rāvējslēģu laiks (2g4m). Ceru, ka kādreiz tikšu pie savas šujmašīnas un varbūt uzšūšu šādu kubu pati, bet ieraudzīju par iespēju šo kubu laimēt un nolēmu uzrakstīt.
Un pats galvenais - paldies, ka tu esi! Tu mani iedvosmoji radīt smukumus bērniem, kas protams par to ir priecīgi... Un tikai tevis dēļ manī sēž velniņš, kas visu laiku dīc, ka man vajadzīga šujmašīna. Es pilnīgi iedomājos, kādas smukas kleitiņas pēc taviem padomiem varētu šūt savai peciņai. Lai veicas!

Agnese Brūvere"


Paldies, Agnes, par superjaukajiem vārdiem! Apsveicu tevi ar to, ka šoreiz izrādījies visveiksmīgākā un pavisam drīz kubs ceļos pie tavas mazās meitiņas! Sazināšos ar tevi e-pastā!

Un milzīīīīgs paldies visām pārējām mīļajām meitenēm/sievietēm/mammām/dāmām, kas izmēģināja veiksmi! Jūs tiešām padarījāt šīs trīs dienas neaizmirstamas! Es pat jūtos tā skumīgi, ka kubs ir tikai viens... 
Taču vienu zinu noteikti - šī loterija jeb dāvināšanās nebūt nebūs pēdējā! Noteikti atkārtošu tādas vēl un vēl! Jo ir tāāāāds prieks kādam kaut ko vienkārši uzdāvināt!!!

Līdz rītam! Paldies, vēlreiz!

You Might Also Like

10 comments

  1. Hip-es pirmā-apsveicu Agnesi!!!
    Un smuks cipars ir izlecis-vidējais:D

    AtbildētDzēst
  2. .. un tad nepaies ne pusotrs gads, kad uz šādām mammasroku loterijām , gluži tāpat kā radošajam tētim Džoelam/Made by Joel, pieteiksies >200 aktīvo pastāvīgo lasītāju no visas pasaules ;)))) Ko arī novēlam Tev un mums visiem!

    AtbildētDzēst
  3. Kopš brīža, kad telefonā ieraudzīju ziņu, ka esam laimējušas tieši mēs, manī virmo tāds maza bērna prieks. Pirmo reizi esmu kaut ko laimējusi, lai gan patiesībā tā ir mana meitiņa. Tagad tikai nedaudz jāpagaida un mazie pirkstiņi varēs ķerties pie darba.

    AtbildētDzēst
  4. ... un nedomā, Laine, ka arī mēs pārējās negribējām kubu! :) Tikai man bija kauns pieteikties, zinot, ka man nav vairs tādi mazulīši mājās, kam tāds noderētu! :) :) :) Paldies, Laine, par noderīgo publikāciju žurnālā un vēlreiz- par Tavu jauko blogu un visu pārējo, ko mums sniedz!

    AtbildētDzēst
  5. Piekrītu Aijai - "nedomā, Laine, ka arī mēs negribējām kubu!" Kāmji jau vispār ir baigie vācēji. :D
    Un apsveicu loterijas uzvarētāju Agnesi! Lai meitiņai tikpat liels prieks kā mammai!

    AtbildētDzēst
  6. Labrīt, meitenītes!

    Eh, man arī liels prieks par Agnesi! Un random.org tiešām izvēlējies vidējo ciparu - es ar to vakar ievēroju! :DDD


    Joprojām žēl pārējo, kas netika pie kuba... Toties, ceru, ka sekojot instruktāžām "Mājas Viesī" nebūs grūti uzknipelēt pašām savus - vēl košākus, vēl mīļākus un precīzi katra mazuļa pirkstiņiem atbilstošus kubus!

    Aija, ja tu pieteiktos un teiktu, ka kubu gribi pati, es nebrīnītos ne nieka, jo, kamēr fotografējām otru šujamdarbu Mājas Viesim, ar kubu aizrautīgi sāka spēlēties šoferītis! :DDDDDD

    AtbildētDzēst
  7. Laine, kapēc mani tas nēpārsteidz!? :DDDDDDD Pārsmējos...

    AtbildētDzēst
  8. apsveicu Agnesi!!!
    Un pievienojos Aijas komentam - nepiedalījos nevis tāpēc, ka negribu, bet gan tāpēc, ka apkārtesošie bērni ir vēl par jaunu šim konkrētajam kubam - ētisku apsvērumu dēļ bija jāļauj kubam nokļūt tur, kur tas tagad un tūlīt taps lietots :)

    P.S. Esmu sev visus nagus nograuzusi, lai līdz vakardienas vakaram tomēr neuzrakstītu e-pastu loterijai :D

    AtbildētDzēst
  9. Apsveikumi Agnesei!
    Gaidīšu nākamo loteriju, jo pašai rokas par īsām, un laika par maz tādam kubam. :))) Bet varbūt tas ir likteņa pirksts, kas norāda virzienu uz stūrī nolikto šujmašīnu? :))))

    AtbildētDzēst
  10. Apsveicu uzvarētājas - gan māmiņu, gan meitiņu!Lai pirkstiņi vingrinās!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!