Pirmais sniegs!!!

23:45

Domāju, ka tagad raksti blogos ar šādu virsrakstu parādīsies aizvien biežāk!
Šodien Zaubes mežiņā notika lielais notikums - no debesīm sāka snigt! Tikai vienu minūti un pavisam ātri nokusa, bet pa šo minūti pielija tik daudz siltuma sirdī!





Kā man patīk pirmais sniegs! Tas it kā vēsta - rudens ir beidzies, pamazām zeme kļūs balta, visi tīsies pūkainās šallēs un siltās dūnu jakās, krūzītēs virtuvē aizvien biežāk smaržos zāļu tējas, pavisam drīz gaisā it visur virmos piparkūku smarža un skanēs džinglbelli...

Pavisam drīz visi centīsies sasparoties radikālam pozitīvismam un ap Z-svētku laiku piedot pat tiem, kuriem citādāk nepiedotu. Un centīsies pirms jaunā gada daudz ko paspēt nokārtot, atdot parādus. Tas viss tepat, tepat pie sliekšņa!

Pēdējās divas dienas pavadīju sagaidot ciemiņus. Par tiem man jāpateicas Unei no "Pages Alive"
un Aijai no "Aijas lietas"

Uz pirmā sniega ierosinātā pārdomu viļņa secināju, ka esmu piemirsusi vai nepietiekoši paslavējusi cilvēkus, kas manā labā ir gatavi darīt un dara tik fantastiskas lietas! 
Man ir vēl daudz cilvēku, kam pateikties par daudz ko!  Tieši to arī izdarīšu nākamajā ierakstā rīt vai parīt!

You Might Also Like

6 comments

  1. Laine, man milzīgs prieks!!! Tu zini par ko! Apsveicu, gaidīšu (kā lai to pasaka neko nepasakot priekšā citiem) ciemošanās aprakstu! :) :) :)

    AtbildētDzēst
  2. Cik feins skats tev aiz loga ar rukšiem. Man tādas liets patīk, bet dzīvoju pagasta centrā, tapēc tikai reizēm kāda stirna ieklīst pagalmā un suns par to klusē:)

    AtbildētDzēst
  3. :) Un tikko vēl karsām!

    Klau, izskatās, ka novembris būs Tavs mēnesis, ko? ;)

    AtbildētDzēst
  4. Laine!Šeit ir konkurss, domāts tev!
    http://www.expli.de/wettbewerb/naehen-und-schneidern-2/#list
    jāpiedalās ar šūta darba aprakstu, balvā audumi.
    Mums sniedziņš snija tikai kādas padsmit minūtes, ar vēju un lietu. Cerēsim, ka šodien vētra nebūs tik liela, cik te sola.

    AtbildētDzēst
  5. man atkal sajūta, ka tagad tikai kārtīgs rudens sākas un lapas beidzot krīt zemē :)

    AtbildētDzēst
  6. Šodien izbraucu uz Cēsīm un, slidinoties pa dubļaino Zaubes - Amatas ceļu sapratu - līdz džinglbelliem vēl jāpagaida - ir RUDENS!!!!!! Dziļš un tiešs. Brrrrr....

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!