Rotaļu kubs "Mājas Viesī"!

00:34

Esmu lepnuma pilna paziņot, ka "Mammas roku" pirmā parādīšanās presē nu ir notikusi!
Vairs nekādu noslēpumu, mistikas un intrigas uzturēšanas!


Latvijas Avīzes pielikumā "Mājas Viesis" šodien aprakstīts, kā pašūdināt pašiem savu rotaļu kubu trīsgadniekiem (nu atklāti jau laikam 3- 4-5 gadus veciem bērniem)!


Paldies, Aija, ka atsūtīji jaukās "Mājas viesa" dāmas uz Zaubes mežiņu! Tagad par iespēju pagatavot pavisam vienkāršu kubu no ikkatram pieejamiem materiāliem uzzinās ne tikai mana bloga lasītāji, bet arī "Mājas viesa" lasītāji!

Ja arī jūs vēlaties redzēt publikāciju, tad kioskos meklējiet pēc lillīga "Mājas Viesa" numura ar Jāni Jubaltu uz pirmā vāka! :D


Ja kādu iemeslu dēļ līdz kioskam tikt tomēr neizdodas - nav liela bēda - jo raksts un fotogalerija pieejami arī "Latvijas avīzes" mājas lapā!



Un vēl esmu sagādājusi jums pārsteigumu! Pirmo reizi, kopš blogoju, esmu nolēmusi kubu uzdāvināt kādam no jums!



Pateicībā par jūsu nerimstošo interesi un lielo atbalstu! Bez jums es šobrīd nebūtu tur, kur esmu! Nē, nu laikam jau Zaubes mežiņa atrašanās vietu jūs tomēr nevarētu ietekmēt, lai kā gribētu :DDDDDDDDD, bet to, cik pacilātā dvēseles stāvoklī šobrīd atrodos - to gan!
Tāpēc:  visi, kam ir vēlme iegūt īpašumā šo īpašo kubu/žurnāla zvaigzni :D (mammas, kuru mazajiem šobrīd ir pirkstu veiklības vingrināšanas vecums, bērnudārzu audzītes un mīļcilvēki kam vienkārši ir kāds radu vai draugu bērniņš, kam kubu uzdāvāt) droši rakstiet man uz e-pastu līdz pirmdienas 23:00 !!!

Tad no saņemtajiem e-pastiem izlozēšu šajā reizē veiksmīgāko!

You Might Also Like

19 comments

  1. Hip-hip-urrrā!!!
    Lai arī rakstu jau izlasīju vakar elektroniskā versijā, tomēr nopirkšu arī drukāto variantu - lai Mājas viesa redakcija redz, ka reitingi kāpj Mammas roku dēļ :D
    Tikpat radoši turpināt!!!

    AtbildētDzēst
  2. Malacis! Prieks par tevi! Lai arī turpmāk veicas sevi, savus bērnus un citus iepriecināt ar jaukiem darbiem!

    AtbildētDzēst
  3. Mans ir patiess prieks lasīt Tavu blogu! Apbrīnoju Tavu radošo potenciālu! Tu mani iedvesmo, bet Tavi darbi man rāda, ka nav nekā neiespējama. Apsveicu ar publikāciju un novēlu vēl daudzus citus rakstus presē! :)

    AtbildētDzēst
  4. O super! Apsveicu! Tā turpināt! :)

    AtbildētDzēst
  5. Apsveicu, apsveicu, apsveicu! Lai sākas Laines uzvaras gājiens pa medijiem! :)

    AtbildētDzēst
  6. Es pat nespēju izteikt, cik ļoti lepojos ar tevi!Un tas, ka garās dienas un trubultslodzes iegūst arī plašāku atzinību, manuprāt, ir tikai likumsakarīgi.Tu esi pelnījusi šos un visus citus labos vārdus, kuri vēl birs!Love ya'!Aga

    AtbildētDzēst
  7. Superīgi!Tikko uzzināju par žurnālistu viesošanos,tā ar nepacietību gaidīju piektdienu,kad veikalā varēšu iegādāt šo žurnāliņu!Liels prieks par Tevi!!!!
    Tagad ar nepacietību tiek gaidīts ž. "MM"(kurš katru mēnesi,vēl joprojām,ceļo uz manu pasta kastīti)!

    AtbildētDzēst
  8. Apsveicu, Laine! man milzīgs prieks, tā turpināt! :) :) Superīgs kubs un labs rakstiņš sanācis!

    AtbildētDzēst
  9. tā kā man NEKAD neveicas loterijās, pat nemēģināšu pretendēt uz kubu, kas īsenībā nav nekāds kubs , bet gan zvaigni :)
    Jebkurā gādījumā pievienojos apsveicējiem , kas summina "mammas roku" debiju drukātajos mēdijos !

    AtbildētDzēst
  10. Apsveicieni ar no manas puses! Speciāli gāju un pirku šo žurnālu, par kuru nemaz nezināju. Jauki-tagad Tava bloga apmeklējumam būs liels pieaugums :))

    AtbildētDzēst
  11. Pievienojos sveicēju pulkam! Tiešām jauki, ka arī plašāka publika iepazīsies ar Mammas roku kubiem!

    AtbildētDzēst
  12. Apsveicu ar iziešanu plašākās tautās! :)

    AtbildētDzēst
  13. Kad pieektdien atšķīru Mājas Viesa pirmo lapu un satura rādītājā ieraudzīju vārdu kubs un bildi -bingo! - uzreiz sapratu kāda izdevuma žurnālisti bija pie tevis viesos!
    Lai tevi radoša veiksme pavada arī turpmāk!
    Izlozē vēlos piedalīties, jo rados ir sadzimuši mazi bērniņi...

    AtbildētDzēst
  14. Pievienojos sveicējiem!!! :)))

    AtbildētDzēst
  15. Apsveicu!!! Lasu rakstu, lasu Tavu blogu un priecājos par Taviem darbiem! Veiksmi!

    AtbildētDzēst
  16. Hip, hip urrāaaa! Apsveicu un turpinu gaidīt jaunas publikācijas ;)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!