Kluču ieraksts.

00:00

Kamēr vēl turpinās komandējums pa Jelgavu un bilžu un stāstu resursi ierobežoti, uzrakstīšu par nepelnīti neaprunātu jaunumu mūsmājās!

Šis raksts nudien nekādā gadījumā nav saskaņots ar taafele.blogspot.com Ievu un Guntaru, taču ceru, ka viņus iepriecinās, jo, ja mums kaut kas ļoti patīk, mēs neklusējam!





Mums reiz jau bija viņu kluči, bet man likās, ka mazie tiem pievērš pārāk maz uzmanības, tāpēc iedāvāju visu kasti bērnudārziņam! Pēc kāda laika sapratu, ka mums pietrūkst mūsu daudzveidīgo, vienkāršo, pavisam dabīgo un tik ļoti fantāziju veicinošo klucīšu, tāpēc pasūtīju Tāfeles galdniecībai vēl vienu kasti!



Ja esat labāko klucīšu meklējumos, nedomājiet ne mirkli - Ievas Guntars pagatavos jums veselu kasti dažāda kalibra klucīšu par 15 LVL un no Liepājas pat uz Rīgu atvedīs! Katrs klucītis ar rūpību apvīlēts, neviena skabargaina stūrīša! Apbrīnojami daudz mīlestības un enerģijas ieguldīts katrā gabaliņā! Kopā sanāk vesels konstruktors!








Un patiešām, patiešām - nolēmu par šiem klucīšiem uzrakstīt, lai pateiktos Ievai un Guntaram un pasistu viņiem pa plecu, sak` - paldies, jaukie - mums jūsu klucīši ir viena no TOP rotaļlietām!



Šeit viņus (klucīšu autorus) var noķert aiz astes:
ieva.strazdina@yahoo.com 
guntars.maziks@gmail.com

Mēs ar mazajiem, savukārt, šodien atgriežamies Zaubes mežiņā! Paliec sveika, Jelgava!

You Might Also Like

7 comments

  1. Paldies, ka pastāstīji par feinajiem klučiem :)! Kad meitiņa paaugsies, noteikti gribēšu tādus arī viņai.

    AtbildētDzēst
  2. Halllooo?:) Izskatās lieliski! tieši pirms divām nedēļām meklējām un domājām par kluČu papildināšānu mūsmājās, jo tikai šķiet tagad sākās būvēšanas ēra ..
    PS- Niklāva darbs ar cimdiem , kā īstam būvniekam:)

    AtbildētDzēst
  3. superīgie kluči jau atkal jūsmājās - es arī novēroju, ka laukos bērniem nav mīļākas nodarbes, kā veselu vakaru nosēdēt pie malkas groza krāmējot un pārkrāmējot dažāda izmēra klucīšus (bij mums vienubrīd malciņai tādi feini klučveidīgie kokmateriāli :D) - bet te jau vēl nopucēti un ar caurumiņiem, pavisam ideāli :)

    AtbildētDzēst
  4. jau kādu nedēļu gatavojos ierakstam savā emuārā par klučiem mūsmājās un re, Tu esi paspējusi pirmā. Mūsu koki gan ir lielāki un nepulēti, nāk pa taisno no zāģētavas, tika atdoti mums iekuriem, bet līdz plītij tā arī nav nonākuši:) Toties tagad mājās top dažādi arhitektūras šedevri.

    AtbildētDzēst
  5. O! Un es nevarēju saprast, kāpēc tik pēkšņi mūsu e-pastos parādās interese par klučiem :D
    Paldies par ierakstu!
    Mums liels prieks, ka jums patīk!!!:)

    AtbildētDzēst
  6. Lūdzu, Ieva! Cerams, ka spēsiet pieražot!
    No sirds uz sirdi!
    Turamies!

    AtbildētDzēst
  7. Kluči mūsmājās tas ir KAUT KAS - viirateetis pagatavoja tos no dažādiem kokiem - priede, egle, kadiķis, ķirsis, ozols. dažādas formas arī telpiskas bumbas ( par laimi nebliež viens otram)....interesanti un pat ar smaržu:) un TIK DAUDZ, mums bērnu istaba ir gana liela un lielāko bardaku tur rada KLUČI!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!