Kreklu nosaukuma meklējumi 2

00:23

PALDIES, paldies, paldies par Prāta Vētru!!!!!!!!!! Cik interesanti! Un e-pasti - arī tajos saņēmu daudz kā vērtīga!

Pamazām sliecos domāt, ka nosaukumā vajadzētu izmantot to "RE". Paldies Līgai! Mums šī doma iešāvās prātā teju vienlaicīgi! Tieši kā tu saki -" Re" ir daudznozīmīgs:
1) kā uzmanības pievēršana: "Skat, rau!" ,
2) apzīmētu reciklēšanu
3) un trešā nozīme - "atbilde" ( reply) . Es saņemu vecu kreklu un atbildu ar jaunu kreklu!

Lūdzu jūsu apskatei un komentāriem šādi varianti:

Re:zveers (šarāde ar "Nezvērs")
ReKrekls
ReKu ( smuki skan, kad saka "reku krekls/kleita/žirafe/zaķis!" :D, turklāt "ku" varētu būt pirmie burti no vārda "kustoņi")
ReShirt
ReZoo ( Madaras Pavlovskas ideja)

Ideāli jau būtu, ja tas Re būtu kā īsta vārda divi burti. Kā vārdā "REdīss" vai  "cepuRE"... Tik tiec nu pie tāda vārda... Uh, man jau smadzenes pa šodienu izkūpējušas...:) Bet skaidrs ir viens - kREkliem vajag nosaukumu! Jo arī bērniņam vajag vārdu, kad tas dzimst - cik gan ilgi to par "bērniņu" saukās...
Tikmēr man mēlesgals niez visos pierakstos šos krekliņus tomēr uzrunāt par CibriK un nudien, ja neizdosies pēc šī raksta nonākt pie cita vārda, palikšu pie Cibri un Kristīnei tad būs krekli visam mūžam( divi jau viņai ir) :D

Un, kā jau vienmēr, kad radošā laidara vārti paveras kādā konkrētā virzienā, arī šodien tapa viens no sērijas krekliņiem  - Žirafes krekliņš ( Paldies, Irēna, par reiz man atdoto jocīgo pūkmateriālu - beidzot tam ir zvaigžņu stunda! Paldies ZIZE par trikotāžas maisu - pamazām sāku šķetināt laukā lielākos gabaliņus!)

Šoreiz uztaisīju piegrieztni un pēc fotosesijas ievēroju, ka pārāk augstu krādziņa sanāk. Uh, tik daudz vēl darbiņa, taču tie krekli, lai kādi sanāktu, tiešām ielīksmo manu sirdi! :) Un ielīksmo Čikas sirdi! Lai arī šis žirafēns nav Čikai...:)





Priecīgu piektdienu un netaupiet komentārus!

You Might Also Like

26 comments

  1. Un pirmais komentārs no manis pašas - tikko paskatījos intern(ā)tā - ReZoo un ReShirt - protams abiem jau ir savas nozīmes un savi produkti!Tāpēc apspriežam pārējos variantus... Visvairāk ReKU ;)
    Man kaut kā iepatikās šis vārdiņš...

    Bet esmu, protams ļoti atvērta jaunām idejām!

    AtbildētDzēst
  2. ļoti dzīvespriecīgs krekliņš! Varbūt- ReStarts?
    Tā teikt, produkts startē jaunā dzīvē:):)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies, Irēnīt - pārāk daudz līdzskaņu... Grūti izrunājas...

    AtbildētDzēst
  4. Bet žirafe :)))) mmmmm:) ritīgs zvērs no cibri dzimtas:)

    AtbildētDzēst
  5. Es par Cibri! Ja godigi, neliels apnikums jau no visiem tiem RE (re-purpose, re-use, re-cycle utt), kas klejo plasajas interneta ares. Cibri, manuprat, ir orginalak

    AtbildētDzēst
  6. Laine, burvīgi krekliņi! Nosaukumu vajag! Variants: ReCibricK

    AtbildētDzēst
  7. Es balsoju par :
    Re:zveers

    žiraffe- ļoti iedvesmojoša, koša- Patiik!

    AtbildētDzēst
  8. lasot pēkšņi ieskrēja galvā nosaukums - Cib-Cib-RE. i vecais nosaukums iekšā nedaudz. ir tas re. a kopā kā lecošs zvēriņš. kas liek paskatīties, reku lecu es :) (lasot uzsvaru liku uz re)
    mošk noder kas tādss ;)

    AtbildētDzēst
  9. Vizuāli man dikti patīk kREkls (REciklēts krekls) - ideāli. Bet tā kā izrunāt atšķirīgi lielos un mazos burtus mums nav dots, tad lai paliek CIBRI - tas jau tā teikt, iegājies :)
    Tātad:
    Cibri kREkls

    AtbildētDzēst
  10. Man patīk ReKu - kaut kā ļoti latviski smuki skan:) ReKu ŠeKu ka no gaisa, Laine zvērkrekliņus taisa:)

    AtbildētDzēst
  11. ReKu - visās valodās izrunājams un labi paliks prātā arī amerikānim vai beļģim (skaidrs, ka tu taču neierobežosies tikai iekš Latvijas tirgus ārēm!)

    AtbildētDzēst
  12. REKSIS (rakstībai var izmantot, piemēram, Rexis, Re:ksis u.c, un bērniem viegli izrunājams un saprotams - zvēriņa vārds) :))

    AtbildētDzēst
  13. sarkanās bietes dzejai dodu desmit punktus!!

    AtbildētDzēst
  14. :) Sarkanas bietes dzeja nudien laba :)
    Kirbic

    AtbildētDzēst
  15. Recy-bri :))
    Bet patiesībā ReKu man ļoti tīk! :)

    AtbildētDzēst
  16. doREmi krekli :) svītraini kā nošu līnijas

    AtbildētDzēst
  17. radiba, radiBAA, radiBAAA.. Kā no troļļiem Muminiem ti ti ū.. (ar uzsvaru uz beigām). Brālis maziņš visus dzīvos sauca par radībām, viena telīte pat tika pie oficiālā vārda - Melnā radība. Radības un radībiņas, radoši radītas, radoši valkātas..
    Varu iztēloties ainiņu, kur bariņš radiBAA krekliņos vēl ar košu spalvu aiz auss ritmiski danco ap ugunskuru un skandē radibā, radibā, radibā un ir!
    Bet reKu ir taisni lielisks!

    AtbildētDzēst
  18. CibriK ir labākais no variantiem arī kreklam ar žirafi, govi un citiem ne-zaķiem.

    AtbildētDzēst
  19. Zaķa krekliņš ir ļoti jauks, bet lūkojoties uz žirafi, kurai ir superīgs pūku kažociņš, kārojas dažas tirlīgas kājeles klāt.(tādas, kas tirinās un šūpojas līdz, kad īpašnieks staigā).
    Man patīk Cibri un ReKu! ;)

    AtbildētDzēst
  20. Man skatoties uz visiem krekliņiem nāk prātā "8kustoņi" :) Laikam jāpiekrīt te teiktajam, ka tas RE jau tiek kabināts visur kur, vajadzētu kko neparastāku :)

    AtbildētDzēst
  21. Re:KU
    Re:KAS
    sarkanās bietes dzeja īpaši piemērota zvērkrekliņu reklāmai.. :)

    AtbildētDzēst
  22. ReCik vai ReTik :) Ļoti skaisti sanāk Tev šie darbiņi!

    AtbildētDzēst
  23. Paldies, mīļās! Jūsu diskusijas un komentāri ir nenovērtējami! PALDIES!

    Man šķiet, ka esmu izlēmusi par nosaukumu!
    Par to kādā no nākamajiem rakstiem!

    AtbildētDzēst
  24. Es tikai tādu mazu komentāru, par to Re:zveeru - ja nosaukumā būs pilns vārds latviski, tad tomēr prasās "īsts" vārds, ar garumzīmi vai kā citādi atrisināta tā lieta. Dubultais burts neveikli izskatās. Un šiem krekliņiem neveiklība nepiestāv. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!