Plaukti pildās!

02:01

Jo vairāk dara, jo vairāk var iespēt!

Paralēli pildu gan Muki.lv plauktus, gan savējos!
Šoreiz prieki tiem, kam jāiet raugos un tiem, kas vēlas apdāvināt drusku lielākus cilvēku mazuļus - veikaliņā ienākušies pāris Pirmo rotaļlietu komplekti un divi Garie grabuļi!

Čūskulēns, kuram daži posmiņi čaukst, dažos saliktas pērlītes (iešūtas atsevišķās oderītēs), uz dažiem piešūtas pogas. Aste kā vienmēr - bagātīgi sapildīta ar sinteponu - pielāgojusies pamatīgajai košļāšanai zobu nākšanas laikā! :)


To, ka čūskulēns ir lieliska pirmā rotaļļieta, atzinušas ne tikai neskaitāmas mammas, es tostarp, bet arī Klaudija Hēla, viesojoties Muki.lv pagrabiņā!

Grabulītis Koks! Ar pavisam maigu un samtainu, pildījumā saslēptu grabēšanu - lai neizbiedētu mazo sirsniņu un tomēr radītu pastiprinātu interesi!



Bumbiņa - ne čaukst, ne pīkst, ne čab, ne grab :D
Lai čaukst čūska un grab koks - bumbiņa darīs to, ko tai jādara - ripos! Un palīdzēs trenēt satvērienu arīdzan!


Viens komplektiņš puisēnam! Ar grabulīti, ko var aplikt kā rokassprādzīti mazajam.


Jebkurš Pirmo rotaļlietu kopmplektiņš viemēr pie jums ceļos tilla maišelī! Gatavs dāvināšanai!


Šobrīd strādāju pie zīmola "Pasaka" izveides un te arī pirmā pasaka! Par vīru, kuram dzīvē taču gan čūsku jānosit, gan koku jāiestāda, gan dēlu jāizaudzina! :)


 Un atkal plauktos jautrie tēli - Pirāts un Supervaronis!




Dodieties ceļojumā uz veikaliņu!
Tiekamies e-pastā!

You Might Also Like

2 comments

  1. Nav īsti skaidrs, no kurienes tā vajadzība sist dzīvniekus, un kas šīs idejas autoriem bijis pret čūskām...
    Bet no skatīšanās uz skaistajām rotaļlietām man vēl vairāk gribas bērnus.

    AtbildētDzēst
  2. Nu - pasakas jau tālab ir pasakas.
    Anna, neiedziļienies. Cilvēki sit odus, mušas, zirnekļus, čuskas - visi ir kustonīši un dzīvās radības... Latviešu tautas pasakas vispār ir viens vienīgs šausmu stāstu un nāvju kopums. Taču te jādomā klīdzībās. Iespējams, ka tā "čūskas nosišana" simboizē vīrieša bezbailību un vīrišķību, koka stādīšana - kultūr utml. mantojuma atstāšanu nākamajām paaudzēm un "dēla izaudzināšana" ir kā sava redzējuma un vērtību ielološana jaunajai paaudzei. Tā kaut kā.Patiesība ir dziļāka par beigtu čūsku. Viss jāskatās metaforās un salīdzinājumos...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!