Rokām ņirbot...

21:21

Slimošanas un Arktiskā ziema NAV iemesls sapīkt un apstāties. "Velku sevi aiz matiem laukā" no glūnīgi, viltīgi iesūcošā paguruma un burtiski "sviežu pati sevi smieklos"! Kad nepilnas stundas laikā sanācis būt sašutušai vairāk kā trīs reizes, saprotu, ka jānomaina taktika un jāsāk par visu plati smaidīt!:)
Mēģinu saņemties darbiņiem, kas darāmi ar šujmašīnu, kaut pilnīgi noteikti šobrīd labprāt remontētu kādu māju! :D Ir iedvesma.

Februāris sācies. Dabai nobīde no sirds. Decembrī sirds juta ziemu, bet bija rudens; tagad sirdī jau sāk mosties pavasaris, bet laukā kupenas un ... Arktiskā ziema. Kājas salst pat duj zeķēs un zābakos. Telpās!

Un protams, ka man arī beidzot noderētu kārtīga plānošanas tūre - nepietiek ar to vien, ka esmu apšuvusi visus gribētājus un šo to paspēju uzmeistarot arī savējiem. Ja domājam par biznesu, tad apjomus vajadzētu vismaz 4 kāršot ! Iesākumam.

Taču šoreiz par to, khe, khe, mazumiņu, kas izceļojis no sniegotās Zaubes pēdējo nedēļu laikā...

Kubs Niklāvam.
Pirmo reizi nācās gatavot rotaļlietu sava dēlēna vārda brālim! Niklāviņš ( mazais) esot auto-moto-velo, utt. cienītājs, tāpēc kubiņš attiecīgs! Mazais Niklāvs drīz pūtīs kūkas pirmo svecīti! Daudz laimes, puisēn!







Trase Gustavam.
Beidzot atkal uztaisīju kādu trasīti! Sekojot valdorfpiemēram, tiecos uz vienkāršību. Lai arī manis darinātās rotaļlietas vairāk attiecināmas uz "saldumu klasi" šajā ziņā ( nu ja iedomājamies, ka ikdienā bērnam nepieciešams pats minimums, tad mani diezgan definētie rotaļu tēli varētu būt kā rotaļlietas pārmaiņām un svētku reizēm :D ). Un tātad - domājot par vietu fantāzijai, atmetu mājeles un kokus un sapratu, ka tā tiešām ir pat daudz jautrāk! Gustaviņ - lai tavas četras svecītes nopūšas ar pirmo reizi un lai visgardākā dzimšanas dienas kūka!
(Ui, bildēs vēl neesmu ievērusi auklu visapkārt aplim :))




Priekšautiņi
beidzot nonākuši atpakaļ pie īstajām saimniecēm! Oriģinālie + no jauna izveidotie katrai Dulbergu mājas mazajai saimniecītei! Paldies, Paldies, Paldies par iespēju sadabūt šo brīnumu piegrieztnes!


Un vēl priekšautiņš + grāmatiņa 
ceļoja prom uz Ozolniekiem. Divām meitenēm būs divi prieki!


Mīļākie sveicieni mazajai viengadniecei Margaritai!





Un beidzot izdevies līdz veikala plauktiem dabūt arī dažus Garos grabuļus!

Detektīvs.
Viņš visu zina labāk kā tu vai es - par to nešaubies! :) Brilles - lai cik ļoti piestāvētu, tomēr joprojām ir tikai mana kaklarota, bet cepure - tā uz galvas ir katram sevi cienošam detektīvam! :)






Sniega balerīna.
Ja balerīnai salst, tad tā ir sniega balerīna. Ja tā ir sniega balerīna, tad kājās tai zābaki, protams! Un ap kaklu šalle. Bet ar šalli bildēties tak` neies...




Pirāts.
Dārgumu lāde varbūt lielāka kā viņš pats, bet viņš nav mazs. Nemaz! Puse Emīljas! Un par to, kuram tiks dārgumi - par to vēl nācās pacīnīties. Taču vispār jau Emīlija ir izcili sievišķīga un izmantoja "Satīties, sapīties" tehniku, lai ieņemtu vietu uz lādes! :)







Pagaidām viņi- Garie grabuļi- ir trīs! Drīzumā tiem piebiedrosies pāris Aļonas un Supervaronis.
Kā iegūt kādu no šiem Gargrabuļiem par savu draugu? Aizejiet uz veikaliņu, aplūkojiet bildes, cenas un rakstiet e-pastu!
UN!!! Neaizmirstiet laicīgi mani pabrīdināt, ja gaidāms kāds februāra nogales vai marta sākuma jubilārs!

Radošu Arktiku!

You Might Also Like

8 comments

  1. Tas pirāts!!!! Taaaaaads fantastiskais!!!! putns uzticīgs :) super. visi jau tie garie grabuļi ir forši, bet nu tas pirātkungs ir vnk kolosāls!!!
    ak... tas slinkums un pagurums ir arī par mani... Nu galīgi un pavisam ar sētas mietu mani ir jādzen pie darba. savukārt darbs tik krājas rindās un kaudzēs... Eh, kad salst, galīgi iedvesma nerodas.
    Siltumu un veselību jūsmājās!!!

    AtbildētDzēst
  2. jauki darbi! lai ātrāk atgriežas veselība!

    AtbildētDzēst
  3. Man favorīts - nopietnais detektīva kungs, Un tās brilles:):)!!!Man šķiet, ka viņš uz mani tā jocīgi paskatījās no kompjūtera ekrāna, bet es tiešām neesmu neko noziegusies:)

    AtbildētDzēst
  4. Laine, man trūkst vārdu...man laikam mēnesi vajadzētu, lai šitādu kvantumu foršlietu sačubinātu...Bet, ieraugot to tamborpuķi grāmatiņā, man mute pavērās un es sastingu...neaprakstāmi skaisti!
    Veselību mīļpuisītim, jautrus darbus māsiņai, čaklas rokas un nebeidzamu iedvesmu mammai! Tu esi superīga!

    AtbildētDzēst
  5. mums ar dilli tādas pašas brilles:) tik sarkanas:) mmm.. dievīgas tās kaklarotas ar tēliem un objektiem..un brillēm:)
    Bet gargrabuļ t-krekls man arī patiktu:) ha ha :)

    AtbildētDzēst
  6. Tik daudz skaistu un radošu darbiņu vienuviet :)! Super :)!
    Detektīvam tās brilles tik ļoti piestāv, ka gandrīz žēl, ka tās viņam nepaliks.

    AtbildētDzēst
  7. Plnīgi droši, Zemene!
    Raksti uz e-pastu un visu sarunāsim!

    Un Paldies, meitenes, par labajiem vārdiem un uzmundrinājumu!

    Eh, par brillēm tiešām - zinātu, kur tādas nedārgi pasūtināt kvantumos, tā arī izdarīti - un taptu Garie Profesori!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!