Zīmēt, zīmēt, zīmēt...

09:52

Esam Jelgavā.

Nedēļas nogalē aizripinājos līdz Eirovīzijai Ventspilī un pa sniegputinātu  šoseju atkal atbraucu atpakaļ līdz Jelgavai. Kamēr es pa koncertu, mazie pavadīja laiku ar manu mammu mūsu radinieces dzīvoklī. Lai Niklāvs pa to laiku varētu zīmēt, mēroju kājām ceļu cauri visai Pārventai, jo tuvākajā piemājas veikalā krītiņus un papīru nopirkt nevarēja.

Bet atstāt Niklāvu bez krītiņiem nozīmētu atņemt viņam rokas!

Un šeit arī reiz minētais raksts ar Niklāva mākslas darbiem. Nezinu, vai arī citām mammām interesē tos aplūkot, bet ticu, ka Niklāva radiņiem tuvākā un tālākā pasaulē gan!


Izstāde "Četrgadnieka acīm..."



























Sinteponmāksla ir atsevišķs stāsts - no maziem nočieptiem "putu" gabaliņiem top pūķi un roboti un citias radības - fantāzijai nav robežu!


Un, runājot par bērnu mākslu, nesen uzzināju, ka ir mājas lapa Childrensgallery.com, kurā jebkurš var ievietot savu bērnu zīmējumu bildes, tādējādi veidojot apjomīgu vispasaules bērnu zīmējumu galeriju!
Viena forša ideja!

Lai foršām idejām bagāts jums nedēļas sākums!

You Might Also Like

5 comments

  1. Cūku ādas un notekcaurule šķidrumam, kas notek! Es pa zemi.

    AtbildētDzēst
  2. vai tiešām cau Ventspils Pārventu devies cauri? tad jau secen manai mājai devies. uz kuru bodi tad gāji?

    AtbildētDzēst
  3. Mazie mīļie mākslinieki... cik tas ir forši, ka bērnam patīk radoši darboties, un fantāzijas lidojums vienkārši neaprakstāms. Prieks par jūsu zīmējumiem.

    AtbildētDzēst
  4. Fantastiski zīmējumi un izdoma!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!