Atelpa

09:41



Šodien ar mazajiem brauksim uz Kokneses baseinu.
Darbi sadarīti naktī, tāpēc diena jāizmanto atpūtai!

Priecīgi!

You Might Also Like

7 comments

  1. O, lai sokas! Pēc tam pastāsti, kā gāja. Mani ar bērniem no Kokneses baseina aizdzina, tā arī iekšā neielaiduši, sevišķi nepaskaidrojot kāpēc.

    AtbildētDzēst
  2. Ja?
    Nopietni? Pastāsti vairāk!!!
    Varbūt nemaz nav vērts braukt!

    AtbildētDzēst
  3. Baseina mājas lapā iepriekš nebija neviena telefona, izņemot direktoru, kur varētu pajautāt, cikos var ierasties utt. Tagad skatos, ir uzradies kaut kāds administratora numurs - vēl pirms mēneša nebija. http://www.koknese.lv/?s=61
    Tur ir teikts, ka komercapmeklētājiem (respektīvi, ne Kokneses skolas skolēniem) baseins ir pieejams no 18.00 līdz 22.00. http://www.koknese.lv/?s=62 Tad nu es sapakoju mantas un bērnus, 18.00 ierados un jautāju, vai es varu ar bērniem tikt uz baseinu. Bērni peldēt vēl neprot, tāpēc biju iedomājusies, ka mūs palaidīs bērnu baseinā, mēs samaksāsim un paplunčāsimies. Man reģistratūras darbiniecei nelaipni pateica, ka to mēs nedrīkstot. Ka bērni varot tikt tikai darba dienās uz apmācību četros pie kaut kāda mistiska Jāņa, kura telefonu viņa man atteicās dot, pamatojot ar to, ka mēs jau tāpat nespēšot izbraukāt katru dienu četros no Meņģeles. Tad nu es neatlaidos un lūdzu, lai pasaka, vai ir JEBKAS, ko mēs varētu darīt, atbraukuši speciāli uz Kokneses sporta centru. Tur ir novusa zāle, trenažieru zāle, viss kaut kas. Nē, neesot nekā. Es vēl minūti stāvēju un stulbi skatījos uz viņu, redzēju, ka bērni tūlīt apraudāsies. Aiz manis pienāca citi cilvēki, kas gāja uz baseinu (bez bērniem), un man nācās iet prom. Vairs neesmu sadūšojusies otrreiz tur parādīties. Bet Tev ir nesalīdzināmi lielākas iekšas nekā man, Tev noteikti būtu labākas izredzes nekā man, tāpēc, ja izdomājat, noteikti uzraksti, kā jums tur gāja. Es acīmredzot tai sievietei riebos.

    AtbildētDzēst
  4. Es par Mālpils peldbaseinu labas atsauksmes no paziņas dzirdēju.. Diemžēl sīkāk neko nezinu, bet esmu apsolījusi Matīsu turp aizvizināt brīvlaikā!!!

    AtbildētDzēst
  5. Hei, Laine, tur taču krietns gabaliņš līdz Koknesei? Kāpēc jūs nebraucat uz Mālpils baseinu? Tur ir labākais bērnu baseins, kādu mēs esam redzējuši, un principā tā kā darbdienās dzīvojam Rīgā, esam izpētījuši teju visus galvaspilsētas piedāvājumus, vismaz šajpus Daugavai ... JO - tajā bērnu baseinā ir slidkalniņš un pa to pat drīkst šļūkt :), tā ka šļakst vien! Peldētnemācētājiem (tādi ir abi mani 5.6 un 2.2 jaunskungi) ap vidu apsien pludiņvesti vai kā nu to sauc, to var dabūt turpat uz vietas, un tie iet pa virsu kā korķīši :) Varot ņemt līdzi savu bumbu, cepurītes, ja visiem nav,var dabūt par pārdesmit santīmiem. Cena - vienkārši sirreāli zema, ja salīdzina ar Rīgas, turklāt ļoti pabružāto iestādījumu maksu. Man pašai patīk skats no baseina uz muižas parku, īpaši, kad parka ozolos sniegs un ārā satumsis un pamatīgi mīnusi, mmmm, pasakaini. Nu jā drusku laikam sareklamēju, tā ir mana bērnības skola, un parciņš, caur kuru uz to staigāju, tāpēc drusku sentimentāli sanāca :) Mēs tur braucam brīvdienās, nu jau gandrīz katru nedēļu, jo bērni prasa tieši TO baseinu. Bet darbdienu vakaros noteikti arī var tur tikt, labāk gan pajautāt administratorei pirms braukšanas, vai konkrētajā vakarā tur nav kāda nodarbība. Jebkurā gadījumā, lai labi plunkšķinās, kurp arī dosieties! :) Ak jā, nezinu, kā Koknesē, bet Mālpils baseins ir kaut kādā veidā saistīts ar apkures sezonu - kad tā beidzas, baseins - slēgts :(

    AtbildētDzēst
  6. Paldies! Cik vērtīga pieredze un informācija!!!!
    Noteikti pabūšu arī Mālpilī, bet pagaidām - mums loti patika arī Koknesē! Varbūt jūsu gadījumā Diān`, vienkārši zvaigznes nebija īsti sastājušās, vai sievietei reģistratūrē bija nelāga oma...
    Ja kas - vai Mālpils jums tālu?

    AtbildētDzēst
  7. Mēs braucam uz Cesvaini - nezinu, cik tas iznāk tālu tiem, kas te raksta atsauksmes. Tur ir privāta pirts+neliels baseins+ slidkalniņš. Lieluma ziņā bērniem pietiekami, ja nav sportisti. Tikai baseins ir dziļš, pašiem jāpaņem līdzi vestes vai tml. Ļoti patīk, jo administratores cenšas, lai pierakstītu tikai vienu kompāniju vienlaikus.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!