Krelles māšelei.

22:46

Tam puikam sirds ir bezgalīga! Kādu dienu viņš nāca klajā ar vēlmi uztaisīt māsai krelles. Ievērojiet - nevis lācim, bet māsai! :D Pēc šāda intriģējoša paziņojuma Emīlija pat piekrita procesā nejaukties, lai tiktu pie pārsteiguma! :)

Viss notika kaut kā likumsakarīgi. Parasti jau tieši tā viss arī notiek, vaine? Bet īsāk - dienu iepriekš biju noPinterest-ojusi vienas bezgala glītas krellītes! Tik glītas, ka neko pielikt, ne atņemt un, tā kā visi materiāli izrādījās rokasstiepiena attālumā, nolēmu šoreiz puisēna vēlmi kreļļot neaprobežot ar bumbulīšiem vien!


Un mēs sākām darboties! Es pie šujmašīnas, mazais rotu meistars man klēpī. Izgriezu lapas, Niklāvs tās pielocīja striķītim un nošuvām. Viņa pienākums bija ne tikai locīt lapas un vērt bumbiņas, bet arī vadīt šujmašīnas atpakaļgaitas pogu! :) Jums vajadzēja redzēt to svarīgo sejas izteiksmi! :D
 Pēc nepilnām 10 minūtēm bijām gatavi pārsteigt mazo dāmu!



Nezinu - tīši vai netīši - lai arī bumbiņburkā pārsvarā gozējas rozi lillā bumbiņas, Niklāvs izvēlējās ļoti saskanīgas un lapiņām piestāvošas krāsas! Speciāli vēroju, vai procesa gaitā tomēr neiespruks kāda rozbumba... :)



Un stāsta pēcgarša šoreiz šāda:
* Cik gan forši ir tas, kā mēs spējam iedvesmot viens otru! Tie, no kuriem iedvesmojas, arī no kāda iedvesmojas, utt.!
* Cik forši, ka brālis zina: lai iepriecinātu māsu, viņai var uztaisīt ko forši meitenīgu! Ak, kaut viņam šāda prasme saglabātos līdz laikam, kad pašam būs meitene!:)

Pagatavojiet arī jūs ko tikpat krāšņu un priecīgu! Cīnīsimies pret sniegputeni ar krāsam!

You Might Also Like

5 comments

  1. Emīlijai ir vienkārši burvīgs brālis! Un tagad arī burvīgas krelles! :)

    AtbildētDzēst
  2. ah, kā mazā princese tiek lutināta :))) Viens superkolosāls brālis!!!

    AtbildētDzēst
  3. Re ko nozīmē radošā vide jūsmājās + mīlošs un izdomas bagāts brālis:) Tur noteikti būs ne tikai māsa, bet arī nākotnes meitene priecīga:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!