Lido(jumā)...

15:12

Šajā nedēļas nogalē tiku galā ar radošo haosu savā darbistabā! Fjūiw! Bija ko noņemties, bet tagad tāda sajūta, ka telpa dubultojusi apmērus! :D Tikmēr mazie pavadīja laiku ar vecmāmiņu. Domino, Lego ( jaunpienācējs mūsmājās - nomainīja vecos, lielos lego klučus), grāmatas.




Un vakar Niklāva un Emīlijas vecmāmiņai bija dzimšanas diena. Un ir diezgan ērmota sajūta, ka uzzini to (atceries par to) mirklī, kad dzirdi viņas telefonsarunu ar pirmo apsveicēju :)
Vecmāmiņa it kā vienkārši ciemojās pie mums un teicās pati piemirsusi par savu jubileju! ;)
Un mēs centāmies cik varējām, lai vecmāmiņai šo dienu pārvērstu notikumā! Mazie sazīmēja dzimšanas dienas kartiņas, uzcepām mafinus un pievakarē Mārtiņš pieteicās aizvest jubilāri uz kafejnīcu! Paldies Dievam Ērgļu viesnīcas kafejnīca bija ciet ( nē, nu nav jau man nekādu pretenziju pret to, tikai ļoti kaitina īsais darba laiks) un bija iespēja izbraukties līdz Gaiziņkalnam, precīzāk, Lido kalnam uz "Lido muižu". Vecmāmiņa bija sajūsmā, mazie arīdzan! Un vispār ir jau forši būt vienīgajiem kafejnīcas un viesnīcas apmeklētājiem! :)




Promejot atvadījāmies no melnā kaķa recepcijā un tikām laipni aicināti uz Lieldienu pasākumu, kas soloties būt aktivitātēm un darbnīcām bagāts.


Hm... Nez olas nāktos meklēt Santaklauša kamanās? ;) :) 


 Bet velti es nosmīnēju par klišejtēlu pārbagātību muižā un nesavlaicīgu dekorāciju nomaiņu... Laikam melnais kaķis to dzirdēja un uzsūtīja mūsu autom`bīlim priekšā bedri, kurā iebraukt ikurāt tā, ka vairs ne uz priekšu, ne atpakaļ!


Un tad ir tik ļoti patīkami, ka Mārtiņa paziņu loks areālā Mazozoli-Zaube-Ērgļi ir makten pamatīgs un uz palīdzību ilgi nav jāgaida! 

Mājās pirms gulētiešanas vēl malks vecmāmiņai sagādāta mājas vīna un pagājušā vasarā uzņemtā filma par Zosēniem ar mūsu ģimeni epizodiskā lomā. :) Mārtiņam un viņa mammai ( gaviļniecei) Zosens ir dzimtais miestiņš, tāpēc filma raisīja abos milzu sentimentu, kamēr es nespēju beigt šausmināties, cik uzpūtīga un dusmīga izskatos tajā mūvī gabalā... :D

Vecmāmiņa teicās, ka dzimšanas diena izdevusies!
Neplānoti, bet mīļi no jauku darbu un notikumu kripatiņām sanāca skaista, piepildīta diena mums visiem!

You Might Also Like

4 comments

  1. Lai vairāk tādu skaistu impromptu svinēšanu! No bildēm pats ārā lec mīļums:) un apsveicu ar radošās telpas uzfrišināšanu! Tā noteikti liek radoši brīvāk elpot!

    AtbildētDzēst
  2. omes ir foršas. un forši ka manējiem ar ir. attiecīgi, kas man bērnībā trūcis. :)

    AtbildētDzēst
  3. viena varenlaba diena jums bijusi - bet nu nevaino to nabaga melno minci, atceries kā tai vecajā, labajā dziesmiņā, ka viss ir akurāt otrādi: "toļko čornomu kotu i ņevezjot" :)))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!