Mammas rokām jauns logo!!!

01:04

Un es nodzīvoju visu dienu no sirds ticēdama, ka mūsu interneta pieslēgumu apēdusi magnētiskā vētra!!! Trīsreiz restartēju datoru ( vai esmu atkarīgā???) un netiku pie ārpusmājas sakariem, bet vakarā, kad vienkārši atvienoju i-netu no servera un piespraudu atpakaļ, viss aizgāja pa diedziņu! Heh - tad sanāk, ka intern(ā)ts nemaz nekur nebija prom! :D
Bet man tomēr prieks par savu naivumu un ticību lietām :D

Ui, bet stāsts, mīļie, taču par pavisam ko citu!!! Ne čiku, ne grabu (man totāli netipiski), esmu tikusi pie jauna logotipa!

Pienāca laiks drukāt birciņas apģērbiem un rotaļlietām un sapratu, ka vēlos pavisam citu logo! Tāpēc uzrunāju talantīgo māsas paziņu Raiti Radiņu no Hattorilab.com un tiku pie logo, kurš priecē manas acis, veldzē manu dvēseli, ir trāpījis 10niekā, utt!

Jau tagad esmu dzirdēju pretrunīgas atsauksmes, kaut logo redzējuši vien pāris cilvēku. Taču galvenais, ka tas iemieso mani - to, kā es sevi redzu, vaine?

Jūsu modrajam skatienam - turpmāk viss, kas saistīts ar Mammas rokām", izskatīsies šādi:



Lai skaista un saules pielieta diena jums, mīļie!

You Might Also Like

12 comments

  1. Labrīt.
    Ļoti feins logo. Man patīk. Es tik liktu apli griezienā pa pulksteni.

    AtbildētDzēst
  2. Man arī patīk! Tāds elegants..

    AtbildētDzēst
  3. Labais! un man tieši liekas, ka - lai aplis ir pretēji pulkstenim - tas tieši simbolizē Re-cycling - ka kaut ko atkal atgriezh pie (citas jaunas) dzīvības :))

    AtbildētDzēst
  4. Laine! Apsveicu! Logo ir teicams! Piestāv tavai būtībai un tieši re-cycle izsaka visu, ar apgriezto pulksteni uzreiz uztvēru domu... Tīri, vienkārši un eleganti! Malacis!

    AtbildētDzēst
  5. feins. vienkārš, bet efektīvs :)

    AtbildētDzēst
  6. Man gan iepriekšējais logo patika labāk, tāds sirsnīgāks. :) Bet arī šim nav ne vainas. ;)

    AtbildētDzēst
  7. ļoti labs un ērti pielietojams logo. Apsveicu!

    AtbildētDzēst
  8. Logo ir labs un arī man apgrieztais aplis uzreiz asociējās ar reciklēšanu, bet arī es piekrītu Aijai - iepriekšējais bija tāds intīmāks un asociējās vairāk ar roku darbu. Šis jau tāds industriālāks, nu vairāk ar ražošanu asociējas, nevis roku darbu...
    Bet nu kā teica Rainis - pastāvēs, kas mainīsies ;)

    AtbildētDzēst
  9. Sveicu ar jaunu logo! Un lai viss notiek, kas iecerēts!

    AtbildētDzēst
  10. Viss notiek! Logo ir pielabots un mīļš paldies par acību!!!! Dažreiz acīmredzamais ir visgrūtāk ieraugāms! cik labi, ka jūs man esat!
    Un forši, ka priecājaties kopā ar mani!

    AtbildētDzēst
  11. Jaunais logo no efektivitātes viedokļa noteikti ir labāks, vizuāli vieglāk paliks atmiņā un mani piesaista ar savu askētismu un foršo fontu, bet, godīgi sakot, man arī laikam iepriekšējais logo patika labāk, jo vienkārši tāds mīlīgāks šķita. :) Taču, ja šajā jūti, ka ir riktīgi Tava būtība, tad droši vien arī būs īstais logo. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!