Mīļie darbi...

13:30

Dievinu ražīgas nedēļas! Gaidīju dienas sauli, lai nofotografētu pēdējo no darbiņiem šonedēļ un tagad varu palepoties!

Joprojām esmu aizrāvusies ar priekšautiņu radīšanu! Nācās piebeigt zilpumpaino audumu, lai iepriecinātu divas māsīcas, vēl vakar  tapa lillīgs papildinājums veikaliņam, bet šorīt jau pamazām pieķēros priekšautiņiem, kas ceļos uz Ziedot.lv veikaliņu Kr. Barona ielā!



Sākoties siltākam laikam - grabulīši saldējumi! Kā jau minēju - drīz būs pilni plaukti, bet pagaidām jau trīs atraduši savus īpašniekus!


Jums jāzina - briest kas nozīmīgs!!! Esmu par trim soļiem pievirzījusies `Eku kreklu nākotnei - par visu pavisam drīz! Tikai nedaudz pacietības! Un - nē, es neesmu aizmirsusi, kā palīdzējāt nonākt man līdz nosaukumam un ko sasolīju! Bet, kā jau teicu - pavisam drīz pastāstīšu visu pēc kārtas! Pagaidām - viens maziņš `Eku tapis kā prototipiņš...



Virtenes, virtenes, virtenes! Tās es varētu šūt no rīta līdz vakaram! Un ballītēs nav vienaldzīgo - virtenes patīk visiem! Juhū!
Ja kas - ja slinkums dzimumdienas virteni šūdināt pašiem, tikai paspurdziet! Mammas rokas sagādās jums virteni kādās krāsās sirds kāro!


Un visbeidzot Spilvens! Spilvens pusotrgadīgajam Gustavam, kuram mājās esot ļoti iemīļots istabas kaktiņš - tur "dzīvojot" pilnīgi viss, pietrūkstot vien ērta spilvena! :) Gustava prieks ir arī manējais! Lai ripo viens liels, apaļš spilvens uz Salaspili!





Paldies Čikai par piedalīšanos fotosesijās! Tā meitene jau tagad ir profesionāle, ka es jums saku! Vēl tikai nedaudz pacietības pieaudzināt un vispār būtu super! :D

Lai pavasarīga jums nedēļas nogale!

You Might Also Like

7 comments

  1. Mani ieinteresēja tas spilvens. :) Ar ko tas pildīts? Iedomājos, ka mani divgadniecei arī tāds patiktu un lieti noderētu. :)

    AtbildētDzēst
  2. Čika ir tik līdzīga Tev!!!
    Un viss Tev tik smuks, košs un krāsains kā īstam pavasarim piedien. :)

    AtbildētDzēst
  3. Patiešām ražīga, spraiga un darbīga nedēļa! Tā turpināt! :)

    AtbildētDzēst
  4. Čika nu baigā Čika! :) tā smuki pozē, kājiņu atstiepj :))) Pēdējā bildē gan bažījos, - vai aizlēca līdz spilvenam?
    p.s. Pēkšņi tik pieaugusi viņa izskatās :)

    AtbildētDzēst
  5. Mana Ramona tikko teica: "Gribu mājās tādu meitenīti" (tas par Tavu meitiņu):)

    AtbildētDzēst
  6. Man ļoti patīk oranžā krāsa:) un zaķis uz spilvena:)
    Un pumpiņ priekšauts mmm mmm mmm:)

    AtbildētDzēst
  7. Paldies par jaukvārdiem!

    Aija - spilvens pildīts ar sinteponu - e-pasto un būsi jau par solīti tuvāk spilvenam! :)

    Īva - uh, es katru dienu skatos un domāju - naz kam Čika līdzīga... It kaut kur man, bet ļoti daudz kur Mārtiņam, taču neviens no bērniem nav mums tā ka nu ļoti līdzīgs!Interesanti...

    Jā, bildē izskatās, ka nedavilks līdz spilvenam, bet patiesībā viss čikiniekā! :)

    Ivet` - vot meitenīti toč pagaidām vēl nepārdodu :D:D:D:D

    Pumpiņpriekšautu man pašai ar gibētos, Kristin, bet audums izbeidzās :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!