Plāni!

02:07


Kamēr mazie joprojām puņķojas => nebraukā uz tikšanos ar draugiem dārziņā, es kārtoju un plānoju. Sakārtots ir viss, kas saistīts ar materiāliem darbistabā. Pamazām apgūstu savu jauno aprātu, bet lai tas pagaidām ir noslēpumā tīts, jo man svarīgi ir izzināt tā funkcijas un darbošanos, lai varētu jums aizrautīgi par to stāstīt! :)
Bet ir skaidrs plāns nākamajai nedēļai! To oficiāli pasludinu par "Lieldienu nedēļu" un solos parādīt vairākus netradicionālus, radošus piegājienus svētku noskaņas radīšanai!

Tāpat tapuši plāni maija mēnesim. Tas solās būt mīļiem notikumiem un jubilejām bagāts un cita starpā ir kāds pasākums, kurā vēlētos piedalīties, bet arī tas pagaidām lai pakairina jūsu prāta kārpiņas! :)
 Zinu, esmu kļuvusi noslēpumaina - bet man tik ļoti apnicis vārdos skriet darbiem pa priekšu! :)
 Un no šejienes lūk kāds paziņojums:
Mammas Rokām maijā ir atvaļinājums!
Attiecīgi centieties laicīgi ieplānot gan aprīļa nogales, gan maija sveicamos (varbūt pat jūnija!) un dodiet ziņu, ja esat ieplānojuši sasveikt jubilāru ar kādu no Mammas Roku mīļlietām! Jo aprīlis, šķiet, būs grandiozs darbu mēnesis pirms lielās "atpūtas". Gaidu jūsu baložus savā e-kastē!

 

You Might Also Like

1 comments

  1. Paskat, arī Mammas Rokas tikušas interesanto uzņēmumu listē :)(7.rindkopa)

    http://www.diena.lv/bizness/firmu-nosaukumu-izvele-uznemeji-izcelas-ar-aspratibu-13939230

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!