Uzmanību! Ēka sliktā tehniskā stāvoklī. Var sabrukt!

10:53


Ja man būtu jāizvēlas svētdienas kadrs, tad laikam vistrāpīgākais šobrīd būtu šis:

"Uzmanību! Bīstami! Ēka sliktā tehniskā stāvoklī. Var sabrukt!"

Pār mani šobrīd pārgūlies spēku izsīkums. Un es pat nezīlēšu, kas pie vainas: visiem, kas apbrīno manu spēju paveikt diennakts laikā neiespējamo - rimstieties! :) Ne vella, es nepaspēju, tāpēc raujos pa naktīm un pēc nedēļas šādas raušanās es pamazām pārvēršos par ēku auktākminētajā kadrā...:)

***

Tāpēc, galvu vedinādama, biju izbraukusi komandējumā uz Rīgasciemu.

Sestdien izskrēju "Mežrozi" - tur šobrīd Muminu atgriezumi kastē - visi laipni ierakties!
Es paņēmu arī savu tik iemīļoto sarkankrūtīšu audumu.
Un vienu audumu, ko labprāt gribētu pārvērst gultasveļā Niklāvam, taču šim gabaliņam jau citi plāni...




Paviesojos Muki.lv pagrabiņā!
Eh, bērnu paradīze! Gaiši, krāšņi, un visa kā tik daudz, ka acis žilbst! Un, kas galvenais - šeit nav lietu, kam neticētu veikala saimnieki Iveta un Jurģis - nav lietu, kuras viņi nedotu rotaļām saviem bērniem. Tas, manuprāt, padara Muki.lv atšķirīgu citu bērnu preču veikalu vidū.


Aizvedu uz Muki.lv čupiņu Gargarabuļu un pat vienu rotaļu kubu - tie šobrīd ātri pazūd gan no `mukajiem plauktiem, gan no Mammas Roku plauktiem.
Drīzumā Mammas Roku rotaļlietām Muki.lv pagrabiņā būs pašām savs atsevišķš plaukts! Wīw!

***

Ģimeņsvētdieniski bijām Cirkā(ū) - ja salīdzinām ar pagājušo gadu - šogad programma bija daudz vājāka... Bet tiem, kas cirkū ir pirmo reizi, piemēram Kundziņa mammai, viss protams likās kolosāls! Emīlja aizmiga. Niklāvs skraidīja pa 7 lāgi uz ķemertiņu k...āt, bet nonācis briesmīgajā vietā, ko sauc par tualeti, tā arī nespēja saņemties to izdarīt ...Jēzus! Ja cirka biļete maksā 15 LVL, tad kāpēc, pie joda, Cirks šobrīd ir tāds, kāds tas ir???!!!...

***

Ir tomēr ļoti patīkami būt atkal mājās un berzēt rokas nepacietībā ko uzšūt!
Kausējam kupenas!

You Might Also Like

6 comments

  1. Mēs sestdien bijām Muki drusku pirms jums :) Viena no tobrīd atlikušajām 2 gargrabuļu meitenēm aizbrauca mums līdzi uz Madonu pie mazas jaukas meitenītes. Daži, savukārt, atzīmēja, ka šī esot īsta sieviete, jo kāju garums esot pareizais :)
    Cirks mūsmājās šogad vairs nerullē - iečekojām pagājušā gadā, un daļēji Tevis minēto iemeslu dēļ tuvākā un tālākā nākotnē turp diez vai dosimies. Bet no jaunatklājumiem šogad mums bija JRT Pasakas par zvēriem - burvīgas, cenas arī ok, un izrāžu laiki ļoti civilizēti - brīvdienās, atšķirībā no Valmieras, kur Baltā kamielēna sapnīti repertuārā jau kopš rudens liek tikai darbdienu priekšpusdienās :(

    AtbildētDzēst
  2. Arī tiem, kas pēdējoreiz cirkā bija pirms gadiem 30 (tādiem kā man), izrāde likās ok :D Bet par ķemertiņu piekrītu - Ance arī turp devās ar mērķi nokārtot lielās darīšanas, bet sanāca tikai mazās. Un labi, ka tā, jo tualetes papīrs no mājām nebija paņēmies līdzi, bet biļetes cenā tas, sanāk, ka nebija iekļauts :(

    AtbildētDzēst
  3. Wiiiiiiiiiiiiiii! Muminu audums! Man, lūdzu, algu ieskaitīt, salabot mašīnai bremzes un aidā uz "Mežrozi"!
    Par nogurumu - ļoti labi Tevi saprotu.
    Par cirku - 15 latu?! Tad mēs tur kādu laiku nerādīsimies, tad jau labāk akvaparks. :) Mani cirks kaut kā nekad nav vilinājis, bērnībā es to uzskatīju par dzīvnieku mocīšanu, turklāt manā bērnībā klauni likās dumji (runāja krieviski, un es neko nesapratu), un tad jau nekas daudz nepalika, par ko sajūsmināties. Vienreiz jau bērni būtu jāaizved, lai būtu informēti, kas tas ir, bet ne drīzumā.

    AtbildētDzēst
  4. Es ar jūsmoju par Muminu audumu!!! Vai tas mūsu pašu ražots?
    Cirks mani ir jau bērnībā satraumējis - man šķiet, ka es vēl tagad to smaku atceros...brr. Esmu meitene no provinces, un man zvēri labāk patīk brīvā dabā gozējamies... Nu tas tā. Bet nu tualetes jau nu gan cienījamā cirka administrācija varēja savest kārtībā. Fui...

    AtbildētDzēst
  5. Mhm... audumi superīgi!
    Par to cirku. Mans 2gadnieks un es abi bijām sajūsmā, kad bijām pagājušoruden. Es arī ļooti baidījos no cirka "aizkulisēm", bet katrā gadījumā arēnā bērnu acu priekšā nekas neliecināja par dzīvnieku mocīšanu. Centos par to nedomāt, baudīju ko 20 gadus neredzētu un Gustavs nosēdēja abus cēlienus no A-Z. Vien klauns bij kaut kāds uz plikumiem tendēts Borata peldkostīmā... Šajā weekendā G. uz cirku dosies ar omi un vecotēvu un 5gadnieci māsīcu. Cerams patiks.

    AtbildētDzēst
  6. Sarkanā Biete, jā mumini un visss kas ir mežrozē ir mežrozes ražojums :) daudz kas ir priekš aizjūras pasūtītājiem. Mans puika jau pasen ticis pie muminu gultasveļas.

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!