Krāsot olas? Nē, Zaķi!!!

02:18

 Pajokot par tēmu un nokrāsot zaķi. :)
 Kurš teica, ka Lieldienās var krāsot olas un pašu zaķi ne? Patiesībā jau mēs nemaz nevēlējāmies garausim darīt pāri - bet doma par zaķi, ko baltās lapas vietā nokrāsot un vēl dekorēt pēc sirds patikas, likās ļoti forša - galu galā ticu, ka Lieldienu zaķis IR krāsains zaķis!
Tāpēc uzšuvu pāris baltus zaķēnus saviem māksliniekiem!



 Var zaķī iepildīt sīpolu mizas gabaliņus un mēģināt vārīt. Varētu sanākt interesanti kādā pieaugušo kompānijā! ;) Bērniem saviem, tomēr zaķa vārīšanas aktu pietaupīju. :)
Rokās pindzeles un ūdeskrāsas un darbiņš sākas!




Kamēr zaķēni žāvē kažokus uz radiatoriem, top kārtējā kartupeļzīmogu māksla...



Un tad lēkājošo pūkaiņu pēcapstrāde... Vispār jau zaķis bez lielām sarkanām acīm tiešām nav zaķis... .Tāpat kā zaķis bez somas ap vēderu... :)





Un ir tieši tik forši kā izskatās! Tieši tik aizraujoši un darbīgi, tieši tik atšķirīgi un krāsaini! Viena jautra pirmsLieldienu darbošanās!

You Might Also Like

5 comments

  1. Ļoti superīga ideja! :))) koši krāsoti Lieldienu zaķi! Un kāpēc gan nē? Vai tad zaķim jāatpaliek no olām krāsu ziņā? :D

    AtbildētDzēst
  2. Õõõõõ! Fantastiska ideja! Šodien iekritusi brīvdiena, tad nu jāsteidz šūt kādu zaķi, ko tuvākajās dienās varēsim raibināt. :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par ideju! Būs šodien jāuzšuj zaķēnus!

    AtbildētDzēst
  4. Zaķi lieliski!!! Sasajūsminājos! :))

    AtbildētDzēst
  5. Man tie kartupeļu zīmogi nekad tā īpaši nav uzrunājuši, bet te... super - ļoti Lieldienīgi :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!