Lieldienu galdauts!

23:48

Kā jau solīju - šī nedēļa paies gatavojoties Lieldienai. Kamēr ticīgiem ļaudīm šie svētki saistās ar Jēzu, pagāniem ar Saules rituāliem, man tie ir lieliska iespēja pavasarīgi radoši paālēties ar Lieldienu simboliem!

Un pirmā ālēšanās notika uz notraipīta galdauta, kuru tā dabiskajam mērķim biju nolēmusi vairs neizmantot.Taču šodien šī apņemšanās pagaisa un galdauts tika pie brīnumainajām pārvērtībām!

Viss ģeniālais ir vienkāršs - nesarežģījot sev dzīvi, izmantoju jau reiz pielietoto kartupeļu zīmogu tehniku! Šņik, šņak un Lieldienu tēmas kartupeļi gatavi! Tekstilkrāsu virsū un pārējais jau ir fantāzijas ziņā!





Jā, protams, ka izgludināts, secinu, galdauts izskatītos daaaaaaaaudz smukāk... :)
Un tomēr - eh, cik gan pavisam nedaudz darba vajag pavasarīgam priekam!
Aiziet pēc nazīšiem un kartupeļiem!

You Might Also Like

9 comments

  1. Lieliska doma, paldies! Man ir nopirkušās akrila krāsas, kas nekam citam lāgā neder kā vien audumam, papīram un kokam, un, pat ja veco galdautu pēc tādām krāsām vairs nevarēs mazgāt (nav jau tomēr gluži speciālās auduma krāsas), vieniem svētkiem prieka pietiks ar uzviju.

    AtbildētDzēst
  2. Izskatās ļoti pavasarīgs, dzīvepriecīgs, gaišs un pacilājošs :) utt. :)

    AtbildētDzēst
  3. Vesels cāļu bariņš.. !!!!!!!!

    AtbildētDzēst
  4. Dikti smuki!!!
    Man tik jāatrod tāds galdauts, mājā tādu nav.. :))

    AtbildētDzēst
  5. Apbrīnas vērta ir Tava izdoma un idejas!
    Visu cieņu! ;)

    AtbildētDzēst
  6. Laine - riktīgi "kruta"!!!!! Man ļoooooti patīk.....

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!