Talkā arī mēs.

22:13

Reiz sen senos laikos, apmēram Mārtiņa mammas ballēšanās vecumā :), Zosēnos bija vieta, ko sauca par Zaļumplaci. To kopā ar saviem dēliem ierīkoja Mārtiņa vectēvs. Zaļumplacis bija vieta, kurā notika jestras ballītes, uz nelielas skatuvītes tika sniegti koncerti. Dabas veidotajā amfiteātrī to visu baudīja skatītāji.
Gadiem ejot Zaļumplača būves sabruka, agrākā ballīšu vieta aizauga krūmiem un palika vien atmiņu stāsti... Pirms pāris vasarām vietējie jaunieši, mūs ieskaitot, pamazām sāka lolot domu par aizgājušo gadu atpūtas vietas atjaunošanu! Un šosestdien beidzot tika veikts pirmais solis šīs domas īstenošanai...


Un milzīgu talku pagājušajā nedēļā piedzīvoja arī Zosēnmāja - tagad tā ir pilnīgi tukša - sagatavojusies vērienīgiem remontdarbiem! Un ļoti ceru, ka uz trīsdienu blogballi augusta sākumā tā būs gatava uzņemt ciemiņus! :)


Čaklu noskaņojumu jums lietaino nedēļu uzsākot!

You Might Also Like

3 comments

  1. Malači! man patīk jūsu lielie plāni un apgriezieni!! Lai veicas!

    AtbildētDzēst
  2. oo, super. lai veicas un izdodas iecerētais. ceru arī visā savā saspringtā laikā iekļaut trīsdiennieku uz blogsalidojumu ;)

    AtbildētDzēst
  3. Malači gan! Un Tu es atvēzējusies ne pa jokam- trīsdiennieks!!!!! Lai izdodas un ļoti ceru, ka sanāks paviesoties salidojumā, kā nekā, tas tepat aiz stūra:)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!