Terārijs Zaubē.

00:54

Šodien braucot no skolas nolēmām skaitīt pa ceļam ieraudzītos dzīvniekus. Pie skoliņas uz asfaltētā laukuma uzreiz pieskaitījām vardes. Nabaga abinieku tagad pilni ceļi. Pārsvarā "varde vardei mugurā- jautri vizināties tā" komplektā. ;) Un pulka šādu komplektu tā romantiski arī beidz savu dzīvi zem mašīnas riepām...
 Bet stāsts tomēr par dzīvajiem dzīvniekiem šoreiz :). Tātad - pie skoliņas vardes. Par brīnumu pa ceļam ieraudzījām tikai vienu putnveidīgo un secinājām - četros putni guļ. Toties govis ganās. Un tās pieskaitījām. Mājās mūs sagaidīja sanoša kamene. Un zinājām, ka notekkabatās jābūt sliekām. Bet tur - terārijs!


Reptiļi, abinieki, tārpi un kukaiņi... Uh, tik daudz dārgumu vienuviet!




Man šermuļi, mazajiem- priecīgs, cieņpilns satraukums. Bet galvenais, ka terārijs pie mājas! Veseli četri! Un katrā pavisam citi īrnieki!

Skatāmies dabā!

You Might Also Like

9 comments

  1. kaut es nebūtu redzējusi to bildi ar zirnekli..... :P :D

    AtbildētDzēst
  2. Ooooo... Mazie noteikti sajūsmā!!! Es savukārt saprotu tevi... ;)

    AtbildētDzēst
  3. Jā, šeit var tikai apskaust bērnu tīro sajūtu un uztveres paleti, jo man arī nāktu šermuļi par dažiem eksemplāriem. Bet bērniem pašiem sava zoo filiāle:)

    AtbildētDzēst
  4. Woohoo! Lai arī man nepatīk rāpuļi (ek, sieviete :)), tomēr spēju novērtēt, cik fantastisks ir šāds terārijs pie mājas, kur bērni var apgūt dabas zinības! Super!

    AtbildētDzēst
  5. Tādā brīdī vienmēr priecājos, ja vīrs arī ir blakus, jo viņš, atšķirībā no manis, bērniem ar savu "fui" neizbojā visu prieku un vēl rokās patur un parāda, ja vajag :)

    AtbildētDzēst
  6. Nekādu fuj! :)
    Jo visas bailes mums visiem ir bērnībā ieaudzinātas!
    Es jau neko bērnu priekšā neizrādu un vardi paņemt rokās man nav problēmu. Bet nu no ķirzakām un tārpiem gan šermuļi pār kauliem. Kaut atkal - neko neizrādu! :D

    AtbildētDzēst
  7. Es ceru, ka izcēlāt radībiņas laukā...
    Tas gan viņām netraucē pēc brītiņa tur atkal ielekt, iekrist, ierāpot.

    AtbildētDzēst
  8. Jautra kompānija, tik tiešām:) Mums arī ir savas ķirzakas, tikai šopavasar vēl nav manītas un bērniem katrreiz liels prieks tās pētīt. NU tārpi gan man šķiet riebīgi, bet pret ķirzakām un vardēm nekas iebilstams nav:)

    AtbildētDzēst
  9. kas par feinu terāriju, jēeee, skatīties un nenorpeicāties. es ar laikam tāpat kā bērns sēdētu un pirecātos par visiem. bet lai cik jocīgi neliktos, par šiem es esmu sajūsmā, vardi paņemt rokā nieks, bet no čūskām man paniskas bailes, ja neteiktu skaļi - fobija :(

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!