Mācīties krāsaini!

15:05

Pirmā pavasara diena! Zinu, zinu... Kārtējo nēzdodziņu piepūšot pilnu, sarmu no mašīnas loga kasot un matiem pastaigas laikā sasalstot gluži pavasarīgas domas vis` prātā nenāk. Un tomēr. Saule mīļā, apaļā arvien ātrāk no rīta mostas un arvien garāku gaišo dienas laiku nodrošina. Un pa kādam putnelim tīri pavasarīgi iečivinās. Tātad- pavasaris. Un tātad krāsaini!

Kamēr daudz skaisti pavasarīgu jaunumu pamazām top darbistabā, šis jau gatavs un priecē tos, kuri Mammas Roku drusku apdalīti līdz šim bija, proti, divgadniekus. Kad saku divgadnieki, domāju- mazjaunieši no ~ pusotra līdz ~trīs gadu vecumam. Tie, kuri pamazām pasaules lielos konceptus mācās- krāsas un skaitļus, piemēram!

Meklējiet Etsy! Par īpašām personalizētām detaļām- rakstiet e-pastā!


















You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!