Atskaite par paveikto...

00:28

Lai arī dienas rit darbīgi, nekādi nevaru apkopot visus darbiņus, jo daļa vēl nav nofotografēta (diemžēl arī daļa darbiņu, kas jau aizceļojuši pie īpašniekiem), daļu vēl nedrīkst rādīt, bet daļa vēl tikai top.

Nu bet sadūšojos jums parādīt vismaz nelielu apkopojumu, ar norunu, ka pārējos tad kaut kad vēlāk...

Un tātad...

Sākšu ar kostīmiņu, ko pašūdināju jau laiku atpakaļ, bet tikai nesen tiku pie bildes. Kostīmiņš šūts no pieaugušo džempera!


Man slielais izaicinājums un reizē arī pamudinājums beidzot izveidot pašai savu lāčuka piegrieztni - Mīļlācis! Gaišais aizceļoja uz Vāciju, bet melno tik ļoti iemīļoja Emīlija, ka nolēmu to meitiņai uzdāvināt!


"Garās" meitenes un zēni! Tie pavasarī rodas viens aiz otra jaukās, gadalaikam atbilstošās krāsās. Un jaunums - turpmāk es katram savam darinājumam pievienoju "Mammas roku" birku!

Lieldienu rakstā jau parādīju, bet tagad tuvplānā - burvelīgie zaķēni!


Un visbeidzot - "Aktīvais kubs " puisēnam!


Tiklīdz varēšu, atrādīšu arī pārējos veikumus!

You Might Also Like

3 comments

  1. jauks blogs, nevaru vien nopriecāties, jaunība daudz ko līdzīgu taisīju meitām, tikai toreiz nebija digitālo ...un blogošanas iespējas..

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Irēna! Jā visas tās nolāpītās 21. gs. tehnoloģijas tomēr ir tik foršas!!!!!
    Šodien pat pa sapņiem fotografēju!!! Tiesa gan man bija kāds iedevis baigi labo spoguļkameru tāpēc visa nakts pagāja mācoties! :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!