Mammas rokas siro pa Juglu...

11:32

Pēdējā laikā kaut kādas ķibeles atgadās arī ar manu i-neta pieslēgumu vai datoru. Te nevaru ielādēt bildes, te  nevaru atvērt savu blogu, te atveru blogu, bet blogā puse no bildēm nav redzamas!!!! Iedomājieties manu paniku? Bet esmu atklājusi vienas labas zāles pret šīm "kaitēm" - laiks un nogaidīšana. Tās parasti palīdz. Ja nespēju atvērt blogu vakarā, tad noteikti spēšu to no rīta, ja tagad nelādējas bildes, tad tās noteikti lādēsies pēs pāris stundām. Pacietību, pacietību, pacietību, Laine. :) Bet ne par to stāsts - šis drīzāk bija ievads tam, kāpēc šonedēļ ieraksti ir neregulāri un nevienādos laikos...

Tātad - mammas rokas bija aizceļojušas uz Rīgu. Un beidzot apstākļi sakrita tā, ka varēju pastaigāt ārpus ierastā Abakhan un Lielveikalu maršruta. Runa ir par Rīgas pievārti - Juglu. Juglas pašu sākuma posmu. Atstāju Mārtiņa mammu ur maniem lolojumiem Mārtiņa māsas dzīvoklī turpat Juglā un aidā uz brīvām kājām pa lokālajām bodēm izbizoties!

1. Jau sen garām braukājot esmu siekalaini raudzījusies audumu ražotnes "Mežroze" virzienā - dzirdēti nostāsti par lētiem audumiem,utt. Meitenes! Un puiši! Paradīze! Neviens audums šeit nemaksāja vairāk par 2 LVL metrā! Visu toņu kokvilnas audumi - 1,40 LVL/m . Plašā toņu izvēlē satīna audumi - 1,80 LVL/m. Plauktā pie kases audumi pat par 0,87 LVL/m - tur gan obligāti jāpērk pāri palikušais gabals, apmēram 2 metri. Vienvārdsakot, es iepirkos pa 16 LVL un man sanāca 11 metru auduma!




2. Juglas tirgus. Tīri ziņķāres pēc, jo arī bieži garām braukts. Ā un vēl gribējās nopirkt selerijas sakni mūsu ar Čiku iecienītajiem burkānu, seleriju salātiem. Par sakni gan es aizmirsu, jo uzdūros Second hand veikaliņam turpat tirgū un, tā kā mans pamatuzdevums bija par katru cenu šajā dienā sadabūt pūkainu materiālu lācītim, sāku rakties. Materiāli lācītim šeit neatradu, bet, rušinot Divdesmitsantīmukaudzi uzgāju materiālus bērnu kostīmiņiem , atradu superīgas kediņas Emīlijai nākamajam gadam par 0,50 LVL

un, galvenais, atradu sev domubiedru un liiiieeeelisku informatoru! Tā bija kundze gados, kas izrādās arī bieži apmeklē šāda tipa veikalus! Viņa man pastāstīja arī par pārējām, turpat netālu esošajām humpalbodēm! Ak, cik daudz kopīgu tematu mēs rušinoties pa pavasara saules pielieto drēbju kaudzi atradām!
Un vēl Juglas tirdziņā   nopirku sīpolu mizas, kuras vienmēr, VIENMĒR aizmirstu iekrāt uz Lieldienām.



3. Tālāk izstaigāju veikalus, kurus ieteica kundze - Humana ("Tallin" tirdzniecības centrā),  tajā pašā "Tallin" galā pa trepītēm lejā vēl viena bode, kur atradu materiālu lācītim, pāri ielai māju caurbrauktuvē vēl viena bode, kura ir ļoti sakarīga, taču man tajā neko īsti vairs nevajadzēja... Tātad 4 veikali nepilnos 200 metros! Ja ir brīva stundiņa - ideāls variants!





4. Super Netto. Laiku pa laikam ielūkojos Super Netto, konkrētāk tajā sadaļā, kur ir trauki, drēbes, līmes, flomasteri, utt. Ne bieži, bet gadās, ka tur var atrast kvalitatīvas lietas ikdienai. Reiz nopirku tur dēlēnam rotaļu ķerru pa 1,99 LVL, pagāšgad iegādājos feinu ovālu salātzaļu plastmasas grozu ar rokturiem, kurā nest kabačus, gurķus un citus labumus mājās no dārza. Un tā kā Super Netto atrodas arī netālu no dzīvokļa, kur auklējās mani bērni, ieklīdu arī te un nopirku superīgus sāls/piparu trauciņus-vistiņas (Super Netto 1,29 LVL, Rimi 1,59 LVL) un sveces olu formā.


Tie mazie pretodu sveču spainīši pirkti pievakarē Alfā JYSK, galdauts un salvetes Rimčikā. Lieldienu atribūtika sagādāta! Ā, protams,bambusa šķīvis olām (JYSK 1,19 LVL) un izplaucēti bērzu zari arīdzan...


P.S. Vai var būt labāka sakritība? Staigājot pa Juglu sazvanīju Baibu Andersoni, mūsu visu kopīgā rotaļlietu projekta koordinatori Musturs.lv un izrādījās, ka līdzpaņemtās mantiņas varu atdot Auto Plus veikalā turpat Juglā, netālu no dzīvokļa, kur palikām! Super! Gribētos vien dzirdēt no tevis, Baiba, vai mantiņas jau esi saņēmusi un mazmazītiņš Paldies arī nenāktu par ļaunu! ;)

Tagad gan pie darba, Laine! Lai līdz Lieldienām izpildīti pasūtījumi! Ignorē laiskoties aicinošo saulīti un nogurumu pēc vakardienas bērnu ballītes (par to vēlāk) un ej strādāt, Laine!

You Might Also Like

0 comments

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!