Neslīdošā zolīte čībiņām - rezumējums.

16:13

Atcerieties, pagājušajā mēnesī rakstīju par savu eksperimentu ar neslīdošo virsmu bērnu čībiņām? Raksts atrodams šeit.

Toreiz uzšuvu čībiņas Niklāvam. 


Solījos pēc  mēneša uzrakstīt, kā " uzvedās " neslīdošais materiāls, lai jūs zinātu, vai šādu eksperimentu ir vērts atkārtot arī jums. Un tātad - jāteic, ka cītīgi valkājām čībiņas teju vai katru dienu pirmo pusmēnesi, pēctam gan retāk. Čībiņas godam pārcietušas pirmo mazgāšanu veļasmašīnā 40 * temperatūrā. Secinājumi - izskatās, ka pie vēl intensīvākas valkāšanas materiāls drusku dilst (nodilst gumija un paliek tāds kā makšķerauklas tīkliņš) vietās, kur berze vislielākā. Tātad vajadzētu ekspluatēt vienlaicīgi vairākus čībiņu pārus, lai visu laiku varētu pamainīt un tādejādi attālināt nodilšanu. Lielisks variants, kā jau minēja Diāna komentāros, ciemiņu čībām! Kopumā - uz priekšu!

Es jau paspēju šādu pārīti uzdāvināt arī kaimiņmeitenei Annijai!



Lai labi valkājas Annij! Un visi pārējie, kas tūdaļ ķersies pie šādu praktisku čībiņu radīšanas...

You Might Also Like

8 comments

  1. Nu Tu tak lasi domas, es tieši šodien nācu paprasīt, kā beidzās ar tām čībiņām, jo bērniem suns sagrauzis pēdējās čības, un es jau ar šķību aci noskatos, kā viņi sadeldē zeķubikses.

    AtbildētDzēst
  2. Dullais suns! Laikam tālabad nu nekādi nepiekrītu ieviest nevienas zortes mājdzīvnieku (pagaidām), ka man pietiek ar to , ko saposta mani mazie aktīvisti, kur nu vēl spalvains, siekalains mopsis...
    Būtu jau rezumējusi agrāk to čībiņu eksperimentu, bet tikai vakar dabūju bildi šīm rozā ar sirsniņām - biju jau tās atdāvinājusi, kad piečoknīju, ka atkal esmu aizmirsusi nofočēt savu rokudarbu. Tā nu es pa Zosēniem mitinoties sagūstīju bildi un uzreiz darīju jums visu zināmu.

    AtbildētDzēst
  3. Klau, bēdas man ar to neslīdošo zolīti. Aizvakar sašuvu čībiņas, vakar - sestdienā - mana sešgadniece tās intensīvi pavalkāja pa mājām, atsevišķās vietās jau tā gumija ir nodilusi nost(: Puikam tikai vakar uzšuvu, tas vēl nav paspējis novalkāt:) Bet čībiņas tiešām ērtas un labas. Negribētos no šīs idejas atteikties. Bet ko likt zoles vietā, turklāt pietiekami plānu, lai var sašūt ar mašīnu???

    AtbildētDzēst
  4. Hmmmz, naski tev valkātāji... Nu nav tiešām ne jausmas - varbūt kādu gabalu no neslīdošām zeķēm?... Nu izgriezt pēdu un uzšūt pa virsu? ... Laikam jau jāsecina, ka katrs materiāls ir paredzēts savai lietošanai...

    AtbildētDzēst
  5. Es vēl iedomāju pārcilāt veco somu krājumus, varbūt kādai plānāks materiāls - var izgriezt un piešūt.

    AtbildētDzēst
  6. Klau, arī tā ir ideja!!!!!!!!!!!! Noteikti izmēģināšu!

    AtbildētDzēst
  7. Un vēl man ienāca prātā apskatīties, vai neslīdošs nav lietusmēteļu audums - bērniem tādas jakas ir, kā gumija, bet apakšā plāna auduma kārtiņa. Tikai kājas varētu svīst ar tādu zoli. Ak, patīk man tāda šūšana, bet jānodarbojas ar citām lietām...

    AtbildētDzēst
  8. Man ir ideja par jūsu bēdām🙃. Atgriezu veikalā var nopirkt ādu atgriezumus. Tā ir pietiekami plāna, lai šūtu ar šujmašīnu, izturīga un var mazgāt. Lai veicās!!!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!