Otra dzīve bērnu krekliņiem( 2. daļa) No garām piedurknēm īsas.

11:53

 Eh ,nevaru iedomāties, vai kāds pamanīja, ka divas dienas neko neierakstīju blogā. Laiks skrien kā dulla ķēve, es jums saku! Un, kad sākas datora darbi, diena vispār iekrīt kaut kādā melnajā caurumā... Liekas, kas tad tur - viens e-pastiņš, otrs, salikt bildes pa mapītēm, vinā mapītē sarediģēt bildes, izveidot kolāžiņas, sagatavot nākamo aprakstu blogam - Hei, pulkstenis jau 23:00??? Atkal diena cauri un, lai nepārvērstos par dusmīgu, uz bērniem bubinošu monstru, jāiet atgulēt garlaicīgās 8 nakts stundas...

Bet, labs nāk ar gaidīšanu. Un esat sagaidījuši otru aprakstu!





Iepazīstieties -mazais, rozā krekliņš.


Pretenzija - rokas par īsu un turklāt šāga veida krekliņu Emīlijai jau ir daudz.


1.posms
Atzīmējam vēlamo pieduknes dizainu (1)
Nogriežam pa atzīmēto līniju piedurki (NEskaitam klāt papildu vīles cm) (2)
Pārlokām krekliņu uz pusēm (3)
Atzīmējam arī uz otras piedurknes identisku līniju un nogriežam (4)

2. posms.
Uzstādam šujmašīnai vidēju zigzag dūrienu, dūriena garumu uz 2 - 2,5 un  vēlams uzlikt arī trikotāžai paredzētu adatu, lai dūrieni neizlaistos.
Tagad sākam šūt un šujot cik vien var stiepjam audumu, tādejādi veidojot viļņainu maliņu!

Pēctam, kad apšūtas abas piedurknes, izvēlamies vēlamo krekliņa platumu, atzīmējam, ierēķinām 1 cm katrā malā vīlei un no kreisās puses nošujam.


Viss, darbiņš padarīts! Krekliņš turpina kalpot tā vietā, lai salocīts piebiedrotos "bēbīšu" drēbītēm.

Tālāk seko bilde, kurā noziedzīgi atklājas, ka gandrīz katra mūsu fotosesija beidzas ar asarām - nu nepatīk Emsim būt par modeli un viss!
Un vēl šī bilde lika man aizdomāties, kā būtu, ja man būtu trīnītes!


Ķeriet saulīti un iedvesmu! Es pazudīšu uz nedēļas nogali Piebalgas pakalnos - bez interneta, diemžēl! Tiekamies pirmdien!

You Might Also Like

4 comments

  1. Protams, ka es pamanīju! Es katru dienu nāku skatīties, vai nav kas jauns. Bet pavasaris ir pavasaris, arī ārā viss kas darāms, un bērni grib dzīvoties pa āru, nevis datora tuvumā, tā ka tas viss ir saprotams! Paldies, no šīs pamācības es sev paņemšu to, kā taisa viļņoto maliņu. Stiepjot! :)
    Lai veicas!

    AtbildētDzēst
  2. O, jā! Pavasaris dara savu...
    Nu, jā, principā jau mana galvenā doma arī bija parādīt to stiepšanu, jo vienkārši nogriezt krekliņam rokas prot katrs. Ar šo stiepšanu, starp citu veidojas interesantas maliņas trikotāžas puķītēm, kuru veidošanu noteikti kaut kad parādīšu!

    AtbildētDzēst
  3. Jaa, interesanti par to malinju: es pat neaizdomaatos. Bet es atpazinu arii svaarcinjaudumu: "No nefunkcionaalas maicinjas liidz skaistiem Emiilijas brunciishiem" ko? :)
    Jauku nedeeljas nogali!

    AtbildētDzēst
  4. Jā, interesanti par trīnītēm :)
    Jauks un vienkāršs krekliņš. Pēc Tava bloga lasīšanas man sāk rasties arvien vairāk jaunu ideju, ko darīt ar drēbītēm, un kur viņas likt :)
    Paldies par iedvesmu!
    Un jaukas brīvdienas! Lai prāts atpūšas no neta!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!