Putu trakums! Turpinājums.

12:13

Kopš atklājām putu pūšanas priekus, šī nodarbe apaudzēta ar fantāziju un variācijām. Galvenais jaunatklājums, kā jau iepriekš reiz minēju, ir putu čūsku pūšana ar putekļu sūcēja palīdzību!

Vakar iepraktizējāmies jaunā atrakcijā - "Sniedziņš"! Izrādās, ka, pūšot putu čūsku un aktīvi kustinot pudeli, gaisā uziet simtiem sīku burbulīšu un burbulīšu čupiņu, kopā veidojot sniegam līdzīgus nokrišņus! Tātad ir iespēja mājas apstākļos imitēt sniegu pat tādā vasaras svelmē, kāda bija vakar! Lieki piebilst, ka priecīgi bija ne tikai mazie delverīši, bet arī mēs ar manu mammu!!! :)))))


Un galvenais jau laikam nav putas. Foršās emocijas rodas no tā, ka bērnam ir iespēja darboties KOPĀ ar pieaugušo un tāpēc likties vienlīdz svarīgam un vajadzīgam. (P.S. piefiksējiet, cik auksts bija no rīta puses un cik karsts jau vakarā!!!)


Un protams tādā karstā dienā kā vakardiena saldākais prieks ir vannošanās un putaino snīpju nomazgāšana turpat uz uzsilušās terases dēļiem.


Šī bija jauka, jauka diena.

You Might Also Like

1 comments

  1. Aga. Jaa, mamma arii pamatiigi izpriecaajusies. :) Nemaz jau nerunaajot par to, ka Emiilija ir vairaak nekaa aizraavusies ar visaam jautriibaam un arii nopietnajaam lietaam. Diena patieshaam izskataas izdevusies!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!