Zaubes mežiņš.

12:22

Laiku pa laikam ielūros arī Kundziņa fotogrāfiju mapītē datorā  - nereti gadās uziet acij tīkamus kadrus!

Turklāt gribēju jums parādīt, ko tieši Kundziņš dara Zaubes mežiņā un kāpēc mūsu ģimenīte šeit dzīvo, un kālab es daru tieši to, ko daru - rokdarbojos, audzinu mazos un blogoju par to :)!

 Zaubes mežiņš no Kundziņa skatu punkta.












Paldies Dieviņam par iespēju šādi dzīvot!

You Might Also Like

9 comments

  1. a kā tās mežacūkas ar tiem mazuļiem ļāva tik tuvu pieiet? Parasti jau tak dikti aizsargā...
    Bet manējais arī labprāt tādā vietā dzīvotu, visu laiku dīc par māju...

    AtbildētDzēst
  2. Nu nav tās cūkas tik ģikas, kā parasti dabā tas būtu. Pirmās ievestās no dānijas principā joprojām uzvedas kā mājdzīvnieki! Un, jā, puisim ar lauku dvēseli šis darbs ir Paradīze!

    AtbildētDzēst
  3. Manējais droši vien arī neatteiktos no šāda darba.
    Un es arī laikam neiebilstu dzīvot starp zvēruļiem.

    AtbildētDzēst
  4. fantastiska vieta,kur izaugt bērnam! :)

    AtbildētDzēst
  5. Skaistas bildes un jā- bērniem it sevišķi, ideāla vieta!

    Bet- pirmā un priekšpēdējā bildes!!! kaut kas maģiski skaists! :) Paldies par ieskatu Tavā pasaulē! :)

    AtbildētDzēst
  6. :) man tas traktors imponē - saki: pa detaļām tas tika vilkts ārā no tās žampas vai arī no sākuma pa detaļām salikts, tas iestiga dubļos :D Nu dikti feins skats :)
    A kāds ir zvēru audzēšanas mērķis? Un kas tie īsti ir - jūsējie mājdzīvnieki vai tomēr savvaļas zvēri?

    AtbildētDzēst
  7. Bet ka es aku meitenes! Nevaru vien katru mīļu dienu pateikties Dieviņam par iespēju dzīvot dzīvi Paradīzē zemes virsū! Citreiz vakariņu laikā pļavā ganās staltbrieži , diendienā gar māju laiski klejo mežarukši, bērni tiek gan ar traktoru pavizināties, gan ar kvadraciklu! Ja sagribas pastaigāties vasarās - brienam pēc tējaszālēm, ja rudeņos - ejam sēnēs - un tas viss neizejot laukā no zvēru dāzra teritorijas!
    Un traktors - bilde, kur iebraucis grāvī - 2007. gads, bilde, kur iepērie pie mājas - 2009, bilde, kur izjaukts pacietīgais kalps labošanai - 2010!
    Inese - apmēram 2-3 gadā uz medībām šeit atbrauc zvēru dārza īpašnieki - jauki dāņu džentlmeņi. Pārējā laikā Mārtiņš rūpējas, lai meža dzīvnieki būtu paēduši, drošībā, un lai 340 h lielā teritorija tiktu apsaimniekota un iekopta. Tātad visu gadu priecājamies un aicinām visus draugus un paziņas priecāties ciemos uz Zaubes mežinu kopā ar mums!

    AtbildētDzēst
  8. :) par traktoru i nepamanīju, ka tās ir 2 dažādas ķibeles :D

    AtbildētDzēst
  9. es ar to traktoru kā vienu likstu uztvēru :) un skatoties tās bildes vēlreiz sapratu, ka es laukos nevarētu, neesmu tik stipra. izvēlos baudīt pilsētas komfortu. bet galvenais jau lai katram sava harmonija dzīvē ;)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!