Šis jums jāredz! Putu pūšana!

00:51

Ieraudzīju šo brīnišķo nodarbi sērfojot bloglandijā! Radošās sievietes Betz White blogā!

Uzreiz sapratu, ka tā būs viena no atrakcijām Niklāviņa dzimšanas dienā! Bet, lai nebūtu vilšanās, ja nu gadījumā kaut kas noiet greizi (pazudis tulkojumā vai tml.), nolēmu jau laicīgi veikt eksperimentu. Un man tas izdevās!


Nu, jā, bildē var redzēt, ka neesmu nogriezusi lupatiņai liekās malas, bet tas tāpēc, ka negribēju atstāt mazos vienus, kamēr skrietu uz otro stāvu pēc šķērēm... Un protams nevarēju nociesties pūst vēl un vēl, un vēl!!!

Atšķaidīju "Fairy ar glicerīnu" + ūdeni un tad pamērcu sagatavoto pudeli (ar mazajām gumijiņām uz nogrieztas pudeles uzstiprināju frotē lupatiņu) šķīvītī un pūtu! Niklāvam pašam šāds pūtiens varētu būt pa smagu... Nemaz nepamēģinājām, jo puika bija pārāk aizņemts tvarstot putu čūskas! Laikam viņa vecuma bērnam labāk būtu ņemt mazās pet pudelītes.


Vienīgais, kas man tiešām nepatika, bija fakts, ka putas raisīja Fairy... Man tas liekas baigi indīgs. Tāpēc rīt atkārtošu eksperimentu, aizstājot Fairy ar šampūnu un bērnu Bubchen dušas gelu...  Un tad pievienošu eksperimenta rezultātu šim pašam rakstam šeit zem šīs rindkopas!
...............................................................................................................................................................
05.06.2010.

Un tātad : 
Vienlīdz leiliski puto arī šampūns, jebkurš cits bik ekoloģiskāks trauku mazgājamais līdzeklis, Johnsons baby šampūns. Tātad - jebkas, kas puto! Un vēl jāpiebilst, ka no stiprās pūšanas man vienbrīd sāka reibt galva, tāpēc, ja vien jums ir šāda iespēja, dariet tā kā darīju es, proti, uzstādīju putekļu sūcēju uz gaisa pūšanu ārā, uzstādīju vājāko pūtienu un pieliku pie pudeles kakliņa - sanāca ne tik garas čūskas, bet jautri bija tāpat!


........................................................................................................................................................................
Par bērniem

 Niklāva pēdējo dienu aizraušanās ir ratiņu stumdīšana. Skatoties uz mazā spēkavīra pūliņiem un neatlaidību, ar pūlēm valdos skriet viņam ik pa laikam palīgā. Jo palīdzība viņam nepatīk. Viņš neapmierināts sita man pa roku pat tad, kad palīdzēju stumt ratus ar iesēdinātu Emsi iekšā... Pa smiltīm! Nabaga puika! Kā var patikt tā pūlēties? :D


Un vēl - Niklāvam tāds interesans vecums, kad viņš sāk apzināties, kas patiktu vai nepatiktu mammai un tētim.
Piemēram, uz galda atstāts nazis - viņš to paņem, atnes tētim un saka : "Ņem!".
Vai mammas auskars, ar kuru spēlējas Čika, tiek izrauts māsai no rokām un nogādāts mammai.
Šodien bija epizode ar Čikas cepuri - Čika uzvilka tēta naģeni un brālis neļāva viņai iet ar to ārā - nācās ilgi pierunāt un stāstīt, ka mamma atļauj!


Lai jums izdodās tie burbuļi un, ja veiksiet eksperimentus (vai jau esat veikuši) ar citiem putojošiem materiāliem, droši rakstiet par to komentāros!

You Might Also Like

2 comments

  1. Ne īsti par Tava šodienas ieraksta tēmu, bet gribēju pateikt, ka vakar Ogres "Blēņu bodē" beidzot aplūkoju Tavus darinājumus "dzīvajā" - izskatās pat vēl labāk, kā fotogrāfijās. Malacis, tā turpināt! :)

    AtbildētDzēst
  2. Tā jau man visi saka, ka dzīvē labāk izskatās, kā bildēs - nu ko lai saka, jāmācā labāk fotografēt ! :D
    Paldies par mīļajiem vārdiem, anyway!!!

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!