Eņģeļi !

08:46

Pietiks sēdēt uz lauriem! Laiks atkal sākt atrādīt jums čaklu darbošanos - tieši tāda šobrīd notiek Zaubes mežiņā!

Nu protams, Ziemassvētku drudzis jau labu laiku ir sācies. Jāpiekrīt Kāmju mammai, ka gatavošanās Ziemassvētkiem rokdarbniekiem sākas jau labu laiku pirms tiem! Pieķeru sevi jau vairākas nedēļas vēlot visiem gaišus svētkus :D

 JO arī "Mammas rokas", ķērušās pie Eņģeļu gatavošanas!
Šie mazie (un lielie) spārnotie cilvēciņi, viennozīmīgi ir viens no spilgtākajiem Balto svētku simboliem. Pavisam drīz eņģeļi pārlidos visai Zemei, tos varēs sastapt ik uz soļa - eglītēs, logos, uz piparkūkām un konfekškastēm!

Dažus smukus, omulīgus enģeļus jau šonedēļ satiku internetā. Viens no tiem, ar eglīti rokās, paciemojies pie Federikas blogā "Country kitty"


Citu mīlīgu eņģeļmeiteni satiku pie Sintijas blogā "Manas redzamās domas"


 Eņģeļi no visas pasaules salidojuši uz pirmssvētku sapulci Flickr.com domubiedru grupā "Softies"



1. herzensart
2.syko
3. shabby-roses-cottage

Bet uz Zaubes mežiņu ataidies Eņģelis-Cālis (tā viņu nodēvēja Niklāviņš)!




Viņš gan te nav uz ilgu laiku, jo kopā ar maliņu gultiņai drīz dosies pie Noa uz Cēsīm!
Enģelis-Cālis :D ir miega pasta eņģelis - tas ik nakti dosies čučēt kopā ar Noa, un tam uz muguras ir pastkastīte (ja nu Noa vai kāds cits gribēs nosūtīt vēstuli uz sapņu Zemi) :)

Un jau otro gadu mūsmājās top arī Ziemassvētku eglīšu enģelīšu bataljoni! Pagāšgad uz malu malām pie mīļiem cilvēkiem no Zaubes mežiņa izlidoja teju 50 mazo enģelīšu!


 Šogad enģelīši nedaudz pamainījušies ārēji - kļuvuši apaļāki un ieguvuši rīcībspējīgas filca rokas. Pāris četrotnes jau paguvušas aiziet Pasaulē un pacietīgi gaida Ziemassvētkus, kad varēs noraudzīties uz visiem no eglīšu zariem!


Lai svētītas jūsu rokas un lai tām izdodas radīt mīlestības pilnas, neatkārtojamas dāvanas jūsu mīļajiem gaidāmajos svētkos!

You Might Also Like

5 comments

  1. Superīgi, gaiši un mīļi enģelīši! :)

    Jauku dieniņu, Laine! :)

    AtbildētDzēst
  2. tā pastkastīte enģelītim ir ļoti vērtīga lieta :D - kad sākotnējais mīļums pret mantiņu jau būs noplacis, to vienmēr īpašu spēs padarīt pastkastītē paslēptā ziņa :)))

    AtbildētDzēst
  3. Smuks:) Iepatikās eņģeļa matu variants :D

    P.S. incanti no kurienes tās vārdu pārbaudes? Šiten man parasti tiiik gari vārdi, a citur 5 burti i sjo.

    AtbildētDzēst
  4. Jā,
    zkss, lai izteiktos manā blogā ir jāpapūlas un jāpierāda, ka proti rakstīt! :D

    AtbildētDzēst
  5. :D nav tik traki, gadās arī pa kādam īsākam rakstu gabalam... tikai tādi nesakarīgi tie vārsmojumi, ar tādiem grūti kaut ko pierādīt :D

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!