Kaķenīte un kubs Gabrielai.

11:31

Pošoties uz Rīgu secināju, ka ar vienu koferīti vien nepietiks. Jo līdzi bija jāņem arī dažas "Mammas roku" darinātas rotaļlietas. Un, jā, arī šujmašīnu, jo kā vienmēr viss notika tik lielā steigā, ka daži galiņi vēl bija palikuši nesašūti... :DDD



Tā nu dažām lietām nācās pabeigt šūt, piemēram, degunu, citām izšuvumus, bet pāris lietas vienkārši vēl nebija paspējušas tikt zem fotoobjektīva. Tas viss tika čakli labots gan vēlos vakaros, gan agros rītos.

Un rezultāti neizpalika! Tagad pie mazās Gabrielas gultiņā ik naktis čučēs viņas jaunā draudzene - Kaķenīte! Kaķenīte ir īsta modes dāma un, spītējot ziemai, ietērpusies koši strīpotā vasarīgā kleitiņā! Kā nu ne - viņa taču tagad būs pilsētas kaķe - dzīvosies pa istabu un laukā izies vien īpašos gadījumos! :D



Bet, lai mazajai Gabrielai tomēr radītu ziemas un pirmssvētku noskaņu, pie viņas aizceļoja arī Ziemas kubs!

Īsta ziema nav iedomājama bez sniegavīra!



Lai ripinot sniega bumbas nesaltu rokas, tās jāietērpj cimdiņos!


Ziemas simbols - Ziemssvētku eglīte. Te Gabriela varēs pēc patikas izstiept un izpušķot cilpu cilpām savu daiļo, zaļo koku! 


Zem eglītes dāvaniņa! Gabrielas dāvanu maisiņā paslēpies smaidīgs enģelītis!

Gabrielas kubs aprīkots arī ar pastkastīti, kurā saņemt svētku mīļvēstulītes!


Bet, kad visi pārsteigumi atklāti, mazos pirksteļus var pavingrināt pikojoties ar polārlāčiem!


Lai jauki rotaļājas, Gabriel`!

You Might Also Like

9 comments

  1. fantastisks darbiņš - par kubu īpašs prieks - tik daudz jauku un jaunu lietiņu un pārsteigumu

    AtbildētDzēst
  2. Man vienmēr patīk katrs tava kuba stāsts:)

    AtbildētDzēst
  3. Kaķenite tāda smaidīga un mīļa un kubs superīgs, kā parasti!

    AtbildētDzēst
  4. Juusu darbi ir tik liela-neaptverama- miiljuma pilni, ka raudaat gribas!!! Paldies par skaisto kubu shoreiz! Varbuut arii savam beebim kaareiz uzshshuushu,bet veel nemaaku....pagaidaam skatiitshos uz shiem skaistajiem darbiem kaa Juus darat.

    AtbildētDzēst
  5. Kuba izdoma lieliska un es par materiālu atkārtotu izmantošanu :) Neņem ļaunā, tomēr šoreiz gan izmantotie audumi izskatās pārāk noplukuši un pārāk liels secon hands.

    AtbildētDzēst
  6. Paldies par komplimentiem!
    Un par anonīmā vērību arīdzan paldies! Es ļaunā neņemu, jo zinu, ka fotogrāfija neataino īsto skatu - dzīvē nav tik traki! Un domāju, ka pārāk liels second hands ir tikai grīdas lupata ;)

    AtbildētDzēst
  7. kaķene eleganta un skaista, bet kubs vienkārši dievīgs :)

    AtbildētDzēst
  8. Čiv! Ienāku nodot sveicienus no Gabrielas ;) Kubs nu ir iepakots dāvināšanai, bet kaķīte ik vakarus murrā un stāsta manai pekai pasaciņu pirms miega ;) Pastaigās viņu neņemam,jo Gabuce saka - auksts! :))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!