Krekliņš mammai

16:00

Hm, laiku pa laikam būšana par mammu nozīmē arī neizsakāmas raizes un līdzpārdzīvojumus, kad ar kādu no mazajiem kaut kas notiek. Tā, piemēram, vakardien Emīlija trakojoties neveiksmīgi pagrieza rociņu un tik ļoti sāpēs kliedza, ka dabūjām braukt uz slimnīcu... Paldies Dievam rentgenā izmežģījums neuzrādījās un braucām atpakaļ mājās ārstēt sastiepumu. Un notika kas neparedzēts - meitiņa aizgāja čučēt launaga miedziņu un pamodusies atkal šiverēja ar abām roķelēm it kā nekas nebūtu bijis! Tas patiešām ir atvieglojošs brīnums!
Un jaukākā dāvana Māmiņdienā - vesels, dzīvespriecīgs bērns!
Tātad tagad jūs ziniet, kādēļ vakar neko nerakstīju.

Bet nu atgriežamies pie mammu lietu nedēļas.
Lai tā būtu - ja vasara nenāk, sāksim to tomēr pieburt vismaz ar vasarīgu apģērbu un aksesuāriem! Tā nospriedusi, izvēlējos no "labojamo"drēbju čupas krekliņu ar vairākiem sīkiem caurumiņiem pašā priekšā un sāku to apstrādāt...

Sasmēlusi iedvesmu no Made by Lex bloga


un  Reverie mājas lapas


Ķēros pie šķērēm un naski izgriezu vienu bļodveida filcētu melnu gabaliņu un baltas maikas malu.


Nošuvu, nošuvu...


Izvēlējos pogas...



un 5 minūšu laikā tiku pie jauna krekliņa!


Ķeriet iedvesmu! Meditējiet uz sauli! Kaut vai ar vasarīgām drēbēm!

You Might Also Like

3 comments

  1. Labi, ka ar meitiņu viss kārtībā!
    Kuras mazās roķeles tad izvēlējās šīs maigi zāļās podziņas tavam jaunajam krekliņam?

    AtbildētDzēst
  2. Meitiņas rociņas, protams, viņa ir mana asistente nr. 1!
    Dēlēns tikai ik pa laikam ieskriem apčolēt, kas jauns uztaisīts un dziļdomīgi ievērtē (lasīt "atskrien, paķer kaut ko un kad izdzird manu "dēliņ šito nedrīkst", aizmet to pa gaisu") ;))))))

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!