"Mammas rokām" 10 000 apmeklējumu!

14:55

Šis nebūs pamācošs raksts, kurā rādīšu kā kaut ko pagatavot... To esmu sagatavojusi rītdienai. Šis būs raksts visām tām mammām, kas, kļūdamas par māmiņām, atklājušas radošas šķautnes sevī, ik pa laikam uzmeistaro ko jauku un labprāt padalītos gan idejās, gan gandarījumā par paveikto ar citiem! 
Tātad - es aprakstīju sevi (un pieļauju ļoti daudzas jaunās māmiņas) šī gada janvārī!

Toreiz, pirms 4 mēnešiem, sākās jauns gads, un tas bija lielisks iemesls uzsākt beidzot darboties arī virtuālajā vidē. Jo tieši šajā vidē viss notiek šeit un tagad - šajā vidē Amerika no Latvijas ir 1 sekundes attālumā, nav robežu, šķēršļu un galvenais - arī "sēžot" mājās ar bērnu var turpināt veidot jaunas pazīšanās un atrast jaunus draugus!

Šodien, kad manam blogam uz doto mirkli ir jau 10 148  apmeklējumu, nolēmu, ka iedrošināšu arī citas mammas rakstīt blogus! 




Lai rakstītu blogu, jums nav obligāti jāprot angliski, jo piemēram blogger.com ir pieejama arī latviešu interfeisa valoda!
Tāpat jums nav jābūt tehnoloģiju ģēnijam - jums viss tiek pateikts priekšā, visur ir sagataves - no jums tiek prasīts vien rakstīt tekstu un likt bildes! Pārējais ir laika un izpētīšanas jautājums. 
Tomēr, lai vēlme rakstīt blogu nenoplaktu jau pēc pirmajiem ierakstiem, kad liksies, ka neviens nemaz neko nelasa - atcerieties, jūsu blogs būs tik lasīts un skatīts, cik jūs pati pie tā strādāsiet (bloga saturs, informācija par jūsu blogu citās mājaslapās )!

Uzdāviniet sev Māmiņdienas dāvanu - sāciet rakstīt blogu - tā ir interesanta, jauniem atklājumiem un draudzībām pilna pasaule! Un tā ir iespēja savus burvīgos veikumus ne tikai atrādīt pasaulei, bet arī tos pārdot un nopelnīt drusku naudiņas!


Tiekamies Bloglandijā!

You Might Also Like

5 comments

  1. Sirsnīgi sveicieni ar šo sasniegumu! Vienmēr prieks lasīt Tavus rakstus! Smeļos arī idejas un pozitīvi uzlādējos, jo Tava dienasgrēmata ir prieka uz pozitīvu mirkļu pildīta. ;)
    Veiksmi arī turpmāk!

    AtbildētDzēst
  2. Aga. Jaa, piekriitu - shis blogs ir "kaut kas no miilja mazliet"! Un taa tik ljoti pietruukst steidziigajaa ikdienaa. Mans dienas mirklis ir, kad peec garas darba dienas seezjos pie datora un baudu tavu dienas ierakstu. Paldies, ka tu mums esi! :)

    AtbildētDzēst
  3. Jā, arī es te reizēm ielūkojos pat vairākas reizes dienā, jo ideju te ir tik daudz!!
    Un te noteikti var smelties iedvesmu:)

    AtbildētDzēst
  4. pievienojos! paldies Tev ;)

    AtbildētDzēst
  5. Apsveicu ar 10 000. apmeklētāju! Arī man Tavs blogs ir viena no ikdienas lasāmvielām. :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!