Mukluki mammas kājām.

22:48

Jau labu laiciņu atpakaļ uzgāju interesantus zeķmokasīnu , ja tā varētu teikt, pagatavošanas aprakstu blogā Three Faces of Fiber Art

Toreiz nekavējoties pagatavoju vienu pārīti Niklāvam, tad strauji uznāca vasara un tā arī vairāk nesanāca pie tiem atgriezties... Kamēr manā īpašumā nenonāca milzu, biezs, safilcēts (nejauši ,veļas mašīnā) vilnas vamzis. Tas ilgi nostāvēja manā darbistabā, n-tās reizes tika pārcilāts no vienas vietas uz otru, katrreiz uzjundot man prātā domu, ko ar to īsti pasākt... Un tieši vakar, kad sāku šo Mātesdienai veltīto nedēļu iedomājos, ka to varētu pārvērst par kaut ko manām vajadzībām noderīgu. Kamēr Amerikāņu un Dienvideiropas mammas sev šuj vasaras šalles un bezroku topiņus, šī rīta dzestrais laiks un teju ledusaukstās rīta cēliena virtuves grīdas man pakliedza : tev jāuzšuj  MUK LUKI !!!

Un te nu tie ir manā izpildījumā!


Ak, Dievs, cik tie ir silti!
Un cik ātri pagatavojami! 
Sekojiet instrukcijām augstākminētajā blogā. Tās gan ir angļu mēlē, bet savulaik esmu tās iztulkojusi arī latviski. Un, ja kādam ir vēlme redzēt tulkotu aprakstu, rakstiet par to komentāros!
Ieteikums - vilnas džemperim, no kura tos taisāt, vajadzētu būt tiešām biezam un, protams iepriekš safilcētam jeb saveltam veļasmašīnā (izmazgātam  lielos grādos bez mazgājamā līdzekļa un skalotāja)

You Might Also Like

5 comments

  1. varu tikai apbrīnot - kā tev tas viss izdodas!:)

    AtbildētDzēst
  2. Aga. Ekselenti, kaa vienmeer! :)

    AtbildētDzēst
  3. Superīga ideja! Varbūt sanāk pat vāļinki(velteņi)? :D Ja iepriekš sadiedz divas kārtas kopā, un tad mazgā-diez nesanāk biezāks tas filcējums???Jebšu 2 kārtas neturēsies kopā pāc tam?

    AtbildētDzēst
  4. Starp citu - varētu part teikt tas tāds papildinājums un ieteikums - pirms šūšanas to džemperi pārmazgāt vairākas reizes, jo tikko izmazgāju tos veļasmašīnā un viņi vēl diezgan labi sarāvās!Labi, ka biju uzšuvusi lielākus! Nu tagad jau ir gandrīz tādi, kā tevis pieminētie filči!

    AtbildētDzēst
  5. Hmmm...blogs kur padomiņi rodami čībiņu šūšanā (http://alissasorenson.blogspot.com/) neeksistējot vairs...

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!