100 000!!! Jeb simts tūkstoši!

22:17

Ir pienācis kārtējais atskaites punkts!!!

Blogam "Mammas rokas" nu jau SIMTS TŪKSTOŠI apmeklējumu!!!

Šodien kā nepacietīgs bērns ik pa laikam lūrēju, kurā brīdī cipars uzkāps uz simts tūkstošiem! Dabūju pat mainīt skaitītāju, jo iepriekšējais bija tikai ar 5 cipariem! Pelnīto 100079 man parādīja tikai 00079 - drusku pat nošokējos! Bet nu šķiet, ka viss atkal kārtībā!

Kad sāku rakstīt blogu, man pat sapņos nerādījās, ka šobrīd būšu tur kur esmu: darīšu to, kas man patīk - šūšu rotaļlietas, apvienošu to ar bērnu audzināšanu mājās, jo arī tas man sagādā milzīgu prieku un būšu nozīmīgs iedvesmas avots tik daudzām jaunajām māmiņām un ne tikai! Visus lielos paldies jau esmu dzirdējusi - šis ieraksts nav kā vēlme atkal un atkal dzirdēt pateicības vārdus!!! Šis drīzāk ir ieraksts, kas manī veicina virkni pārdomu par to, kā tālāk būt.

Ir viena pilnīgi skaidra lieta - lai piedod man arī vairākas manas radinieces - turpmāk blogā nebūs vairs neviena anonīma komentāra. Nebūs un punkts. Paskaidrošu: Es uzskatu, ja es cilvēkiem atklāju savu vārdu, dzīvesvietu, bērnu vārdus, vīra vārdu, dalos savā ikdienā, pārdomās un IDEJĀS, būtu taisnīgi gribēt pretīm redzēt vismaz komentētāja vārdu! Ja jau reiz viņš viesojas manā virtuālajā mājā...

Pagaidām NEgrasos komentārus pirms publicēšanas izlasīt un tikai tad atrādīt lasītājiem - mana pašapziņa ir pietiekoši augsta, lai atļautu jums visiem komentāros redzēt, kā kādam varbūt ne visai patīk mani darbi, vai kāds nespēj samierināties ar manu miljonu "pelnīšanu"! :D
Ja vien cilvēkam, kas izsaka viedokli, ir VĀRDS, konstruktīva kritika un pat skaudīgas piezīmes mani nesatrauc!


 Līdz jaungadam un pēc tā jūs redzēsiet ne vienu vien manis darinātu lietiņu, kā arī kopīgi turpināsim pāršūt vecas drēbes, izveidojot jaunas, oriģinālas un galvenais MĪĻAS lietiņas!


Un šoreiz man drusku vajadzēs jūsu palīdzību! Gribu noskaidrot - kas jūs interesē visvairāk?

a) jauno darbu atrādīšana
b) rokdarbu apraksti
c) darbošanās ar mazajiem
d) ikdienas ainiņas un pārdomas
e) atradumi interneta plašumos
f) second hand atradumi
g) citas lietas (kādas?)


Kas liek jums ieskatīties manā blogā atkal un atkal?

Komentējiet cītīgi un apdomīgi, lai varu izdarīt pareizus secinājumus!


You Might Also Like

28 comments

  1. Apsveicu!
    Mani noteikti interesē radošā puse, jauni darbiņi, ārī kādreiz ko jaunu var iegūt no pamācībām, bet zinu, ka pamācības daudziem var būt ļoti noderīgas;)
    Veiksmi turpmākā:)!!!!!!!!!!

    AtbildētDzēst
  2. ... :) un es jau sapriecājos, ka tu būsi loterijā vinnējusi!!! Bet nekā, ir vēl labāk (tas no tā kriev.val. teiciena "ņe imeķ 100 rubļej, a imeķ 100 druzej" :D)

    Piedod, centos iekļauties tavā aptaujas anketā un norādīt, kas mani interesē, bet sapratu, ka tik un tā beigu galā jāatzīmē visi punkti, jo nevaru tā nodalīt, ka tikai kaut kas konkrēts mani interesētu - es dodu priekšroku visam mikslim un mēreni lielos daudzumos :)

    Veiksmīgu turpinājumu!!!

    AtbildētDzēst
  3. aizmirsu piebilst par to anonīmo komentēšanu - pavasarī arī es te komentējos kā anonīms un ne jau tāpēc, ka slēpos vai kautrējos :), vienkārši no tā saraksta, ko piedāvā (TypePad; AIM, OpenID u.t.t.), neko citu nesapratu, kas man jāatzīmē un kur varu ierakstīt savu vārdu... Tagad, kad man ir blogs, viss ir vienkārši, jo notiek autopilotā

    Bet šito štelli jau laikam nav iespējams ietekmēt, tiem cilvēciņiem, kas tāpat kā es nesapratīs, kā komentēt, būs vien savs viedoklis jāpatur sevī :( (sākumā arī es biju starp tādiem, līdz atradu ķeksīti kur var komentēt kā anonīms)...

    AtbildētDzēst
  4. Apsveicu ar panākumiem! Kā teiktu smaidīgi cilvēki importa filmās - ōsam! :)

    Man patīk viss, gan darbiņi, gan ģimeniskas ainiņas, gan pārdomas! Tā turpināt, buru augšā un redzēs, kurp Tevi aizvedīs nākamais gads :)*

    Par komentāriem, laikam esmu kko palaidusi garām.. :S

    AtbildētDzēst
  5. Mans atbildes variants ir g - visu uzskaitīto variantu mikslis. Ir interesanti lasīt pamācības un apskatīt atrādītos darbus, un tikpat interesanti ir lasīt par darbošanos ar bērniem un aizgūt idejas. Tāpat ir ļoooti jauki uzzināt, ko jaunu esi atradusi internetā, un arī atradumi humpalbodēs ir interesanti un bieži vien pārsteidzoši. Un kas gan tas viss būtu bez ikdienas ainiņām un pārdomām, kas sasaista visu kopā. Ja man gribās 'pliku' pamācību šūšanā vai bērnkopībā - es ņemu attiecīgās nozares grāmatu, bet to es negribu. Ir daudz patīkamāk atvērt šādu siltu un mājīgu blogu un palasīt īstu pieredzi no īsta cilvēka

    AtbildētDzēst
  6. Liels prieks par Tevi un lielo ciparu (jau dažas dienas iepriekš pamanīju, ka strauji tuvojas tam, un sajūta līdz ar Tevi bija - kā pirms svētkiem)!!!
    Man tāpat kā iepriekšējos komentāros - ideāls liekas pašreizējais bloga formāts. Viss ir tieši baudāmajā daudzumā un veidā - tā, ka arvien gribas ātrāk sagaidīt kādu jaunu ziņu). Īpaši gan priecājos par detalizētajiem aprakstiem, jo tieši tie ir ļāvuši pašai pārbaudīt savas spējas un priecāties par sasniegumiem un varēšanu. Pēdējā laikā pat pirksti sākuši niezēt iegādāties kārtīgu šujmašīnu (t.i., lai tai būtu vairāk funkciju par manu līdzšinējo mantoto UNION ar vienu taisno līniju) :P Kā arī vairs nevaru iedomāties savu ikdienu bez Tevis ieteiktās bilžu apstrādes programmas! Pateicība un slavas dziesmas!!! :) Lai veicas!!! :)

    AtbildētDzēst
  7. Es gan konkrēti-ABEF.
    Par komentāriem-tā jau ir-katrs savās mājās dara kā grib! Tamdēļ jau tās bloga opcijas domātas:D

    P.S.Ja jau tagad tikai ar vārdu var rakstīt, tad varbūt var noņemt arī tās drõšās vārdu pārbaudes?(reāli kaitina..)

    AtbildētDzēst
  8. No visas sirds apsveicu ar lielo ciparu! Šo blogu atklāju pirms 2 dienām (pateicoties publikācijai žurnālā "Mans Mazais"), un kopš tā laika esmu ielūkojusies šeit laikam kādas 20 reizes :)))Līdz šim neesmu ar blogiem aizrāvusies - taču šis - šis ir viens tiešām super pozitīvs! Noteikti ielūkošos atkal, un atkal! Par piedāvātajām tēmām - piekrītu - visas labas. Arī man ir dēlēns un meitiņa līdzīgā vecumā, un nespēju vien beigt apbrīnot Tavas darbaspējas, Laine! Arī man gribētos, lai dienā būtu vismaz 2 liekas stundiņas, bet vēl labāk - 24 :) Noteikti tuvākā laikā izmēģināšu realizēt kādu no Tavām idejām. Sevišķi tuva arī man ir RECYCLE/REUSE ideja, iespēju robežās tā arī cenšos dzīvot. Tiešām iedvesmojoši! Lai veicas arī turpmāk! Kā saka - suņi rej, karavānas iet tālāk. :)

    AtbildētDzēst
  9. Es esmu par ABEF, kā arī ir interesanti palasīties par jauniem sasniegumiem - publikācijām, pasūtījumiem.

    AtbildētDzēst
  10. Interesanti ir viss. Bet pievienotā vērtība šim blogam, protams, ir rokdarbu apraksti - to dēļ es šajā blogā vispār sāku ieskatīties. Tāpēc rokdarbi proporcionāli nedrīkstētu pazust starp visu pārējo.

    AtbildētDzēst
  11. Primāri jau ielūkojos te rokdarbu dēļ un iespējamo jauno atradumu (gan internetā, gan humpalbodēs) dēļ. Un pamatā jau te smeļos iedvesmu nepagurt, jo saprotu, ka tu darbojies tā, it kā tev būtu Duracel baterijas!

    AtbildētDzēst
  12. Apsveicu no sirds!
    Kopš Tavu blogu atklāju, esmu tā regulāra lasītāja. Mani interesē Tavi rokdarbi, ļoti patīk pozitīvisms Tavos rakstos. Lasīšu arī turpmāk, lai veicas!

    AtbildētDzēst
  13. Man pirmie četri punkti, bet tas nenozīmē, ka nelasu, ja ir apraksts par pārējiem.

    AtbildētDzēst
  14. Taa-pateiciibas vaardus nerakstiishu :)
    IIsi un konkreeti-mani visvairaak interesee b;a;e...šie laikam ir tie svariigaakie punkti man, kurus es neveeleetos lai Tavaa blogaa pazuud, BET protams arii visi paareejie raksti ir interesanti un iedvasmas veerti :)

    AtbildētDzēst
  15. Man interesantas ir visas piedāvātās tēmas,bet galvenais patīk Tava bloga pozitīvā gaisotne. Kā arī Tava nebeidzamā enerģija un spēja visu tā harmoniski savienot- ģimeni un rokdarbošanu.

    AtbildētDzēst
  16. Apsveicu, tā turpināt, Laine!
    Es labprāt lasu visu, nav nekā, ko pāršķiru prom bez intereses! Tieši tas jau arī patīk, ka ir daudzpusīgi rakstiņi, nevis tikai kāda vienā tēma!
    Paldies, ka esi un paldies, ka raksti!

    AtbildētDzēst
  17. Sveika! Kopš atklāju tavu blogu, lasu to regulāri! Kā vitamīnu dienas devu! No visiem rakstiem plūst tāds pozitīvisms!! Par tiem punktiem, es piederu pie tiem kas lasa visu ko tu uzraksti. Lai arī praktiskie padomi ne vienmēr noder (man bērni ir drusku lielāki, kā tavi:) ), bet lasu tik un tā! :) Tā ka, Veiksmi tev visās jomās-blogošanā, radošajās izpausmēs, un pats galvenais: gimenītē! :);)

    AtbildētDzēst
  18. Apsveicu!
    Man visvairāk patīk c, d un e - droši vien tāpēc, ka manējie ir jau drusku lielāki un vairums rokdarbu veidu vairs tā īsti neattiecas. Bet es varu pavisam konkrēti pateikt, kas tieši man, kā zvērīgi praktiskai latvietei, ļoti, ļoti patīk. Tas ir tas, ka Tu vienmēr pieraksti, cik kas maksā. Skanēs šausmīgi prasti, bet man ļoti patīk izlasīt - "dabūju tur un tur, maksā tik un tik, darbojas tā un tā." Kā par tiem caurumu spiedējiem un kniežu licējiem. Es pat to ierakstu vairākkārt meklēju arī pēc tam, jo tas bija daudz saprotamāks par kniedētāja klāt pielikto "instrukciju". Un tāpat - "noīrējām piepūšamās atrakcijas, maksāja tik un tik." Protams, ne jau visam jāpiekarina birka, bet man patīk, ka ir praktiski.
    Man ļoti patīk, ka ir daudz bilžu, patīk bērnu bildes. Patīk, ko Tu raksti, kā darbojies ar bērneļiem. Atklāti sakot, ļooooti patīk ieraksti par Tevi pašu - par tiem pasākumiem, kur piedalījies un vadīji, un par Tavu agrāko dzīvi. Jo tā ir iespēja vairāk iepazīt nevis šūšanas tehnikas, bet dzīvu cilvēku.
    Man patīk arī kubi, katrs savādāks, jo ir iedvesmojoši redzēt, ko tik Tu neizdomā.
    Mans ļoti subjektīvais viedoklis ir tāds, ka Tev tomēr derētu mazliet attīstīt veikaliņa sadaļu, kaut kam tomēr pieliekot klāt arī cenu. Es zinu, cik biedējoši ir mēģināt savam darbam noteikt cenu, bet daudzus tas iedrošinātu ko tādu nopirkt, ja zinātu kaut vismaz aptuveni, ar kādu summu rēķināties, arī nerakstot uz e-pastu. Ja man kaut ko sakārotos pasūtīt, es diez vai sadūšotos interesēties e-pastā, jo tad es uzreiz justos spiesta arī pasūtīt. Bet droši vien tās ir tikai manas komunikāciju problēmas. :)
    Es no visas sirds piebiedrojos Zkss komentāram par pārbaudes vārda noņemšanu komentējot. Tas apgrūtina.

    AtbildētDzēst
  19. Man vispār ļoti patīk šis blogs,tik pozitīvs!!!Lai vēl daudz daudz interesantu ideju un darbošanās prieka!!!

    AtbildētDzēst
  20. Es par blogu uzzināju no publikācijas "Mans Mazais" un man tas uzreiz ļoti iepatikās. Visvairāk man patīk lasīt par darbošanos ar bērniem un ikdienas ainiņas,jo no tā es varu smelties iedvesmu savai ikdienai. Arī es dzīvoju laukos un varu realizēt daudzas lietas no tavā blogā rakstītā. Man tuva ir Tava dzīves filozofija (par laukiem, par sievieti ģimenē, par bērnu audzināšanu). Izlasot vienu no ierakstiem par to,ka agriežoties no kāda brauciena, pirmais ko izdarīji bija – ieliki puķes vāzē, lai redz, ka šeit dzīvo sieviete!!!Žēl ka tagad nav vasara-es uzreiz būtu aizskrējusi uz pļavu puķes salasīt, tik ļoti es tev piekrītu!Un nākamgad man noteikti būs siltumnīca!Ceru,ka vēl rakstīsi arī padomus par tomātu audzēšanu.
    Kaut arī es nedzīvoju mājās ar bērnu,bet katru dienu eju uz darbu, tas nenozīmē,ka negribu savai ģimenei radīt interesantus mirkļus. Izlasīt rokdarbu aprakstus ir interesanti,taču pagaidām neesmu pārliecināta vai pati varētu kaut ko tādu paveikt.Esmu izlasījusi visu Tavu blogu un ar nepacietību gaidu katru jaunu ierakstu. Man patīk lasīt kā jūs svinat svētkus Lieldienas (noteikti izmēģināšu Tavus olu krāsošanas padomus), bērnu dzimšanas dienas (playtables.lv), ar vienu vārdu sakot TIK daudz ideju esmu šeit atradusi.
    Priekšlikumi par ko tu vēl varētu uzrakstīt – par kādām viegli uztapināmām dāvaniņām Ziemassvētkos gan pieaugušajiem,gan bērniem,jo šogad ļoti gribētu kopā ar bērnu kaut ko pagatavot visiem saviem mīļajiem. Otra lieta – ēst gatavošana-ar ko Tu pārsteidz bērnus un vīru brokastīs, pusdienās utml. Arī tam man bieži vien pietrūkst idejas.
    Pati dzīvoju Cēsu pusē tā kā man noderīgi ir arī apraksti par humpalbodītēm Cēsīs.
    P.S. pagaidām es īsti vēl nesaprotu,kur man būtu jāieraksta savs vārds,tāpēc rakstu to te – ar sveicieniem Ineta.

    AtbildētDzēst
  21. Tik daudz jau te teikts, bet vajadzētu arī man atzīmēties, lai zini, ka lasu :) Mani interesē C un D. Prieks, ka tev izdevies piesaistīt tik plašu interesentu loku!

    Un, ja zini, kā var noņemt vārda pārbaudi pie komentāriem, dod mums zināt! Vismaz man noderētu to zināt :D

    AtbildētDzēst
  22. Aii, nu viss ir forši! Idejas, atradumi, pamācības! Uh, lasot tik smaids sejā un jauna iedvesma nākamajiem darbiņiem! Tā tik turpināt!

    AtbildētDzēst
  23. Saskandinu glāzi sulas par tiem 100 000!

    Mani interesē visi punkti, varbūt mazāk F, jo lielākoties sirojam dažādos rajonos. Ļoti patīk rokdarbu apraksti, jo tas liek justies tā, it kā es VARĒTU kaut ko sarežģītu izgatavot, ja sagribētu. :D

    P.S. Vārda pārbaudes noņemšana pie komentāriem: iet uz iestatījumiem (Settings), spiež Komentāri (Comments) un pie "Show word verification for comments?" ieklikšķina "No".

    AtbildētDzēst
  24. Paldies, paldies, paldies liels par vērtīgajiem, uzmundrinošajiem un skaitā kuplajiem komentāriem!

    Man ir daudz vielas pārdomām, taču sapratu, ka būtībā laikamneko ļoti mainīt bloga saturā nevajadzētu. Kā gan savādāk - tas ir rokdarbu un dzīvesveida blogs, kā jau rakstīju sākumā. Tā nu cenšos virzīties pa šīm sliedēm! Taču, ja kādreiz dzīvesveids aiziet pa priekšu rokdarbiem, tad gan - tad dariet man to zināmu, jo jau tagad esmu drusku nobīdījusies no sākotnējās idejas publicēt tikai noderīgus padomus... Kaut gan - kā gan citādi mana ģimene visā LV un draugi, kas pakaisīti pa visu pasauli uzzinātu par jaunākajiem notikumiem mūsmājās?... Nu redz, aizrunājos! :D:D:D:D:D:D
    Vienvārdsakot - PALDIES!!!! PALDIES PAR UZTICĪBU UN UZCĪTĪBU!

    P.S. es šodien it kā noņēmu jau pusdienlaikā to vārda pārbaudi - sakiet man izdevās vai nē?

    AtbildētDzēst
  25. E;B;A;F;C un visi pārējie... tās tēmas viena otru lieliski papildina :)

    AtbildētDzēst
  26. Mana atbilde būtu a, b, c, e (godīgi- galvenokārt ienāku paķert idejas darbiņiem priekš bērniem un ap bērniem), bet nekad neesmu izlaidusi pārējos rakstus. Savādāk arī Tavas ģimenes virtuālās mājas nebūtu man tik siltas, mājīgas, daudzveidīgas, piesātinātas, kādas tās ir šobrīd.

    Vēl pateikšu.... nejauši atradu Tavu mājas lapu (kādu pusgadu atpakaļ) un kopš tās dienas mana personīgā rokdarbu pasaule ir kļuvusi raibumraiba, nerunājot par 'ideju grozu', kas ir kļuvis pārpilns. Gari rakstīt sanāk... gribēju teikt LIELU CILVĒCISKU PALDIES :) par atklātību, par ieguldīto darbu un par milzumenerģiju, ar kuru dalies, to jūti katreiz apmeklējot 'Tavas mājas' :)

    Pāris vārdos - Tu man esi vienreizējo ideju un iedvesmas krātuvīte :)

    Veselību, neizsīkstošu enerģiju, sirdsmieru... un laimīti Jūsu jaukajai ģimenei :)

    AtbildētDzēst

Paldies, ka atradāt laiku, lai ielūkotos manā blogā!


Man patīk dalīties, taču visa šajā blogā pieejamā informācija un fotogrāfijas ir likumīgs "Mammas roku" īpašums un nedrīkst tikt izmantots komerciāliem mērķiem! Turpretim visi laipni aicināti smelties idejas un iedvesmu sadzīvei un dāvanām mīļiem cilvēkiem!
Man ļoti patīk, ja rakstāt par mani, taču liels lūgums allaž pievienot atsauci uz blogu "Mammasrokas"! Veiksmīgu un darbiem bagātu dienu!